Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 apr 2010 - Anul XV, nr. 91 (4382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fidelitate

Lungu mai vrea un mandat în fruntea oraşului

Miercuri, 21 Aprilie 2010 (17:00:28)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, intenţionează să candideze pentru un al treilea mandat la Primăria Suceava, din partea PD-L. Lungu a arătat că îşi doreşte un nou mandat de primar şi că există chiar o decizie a partidului, prin care primarii care sunt în funcţie pot să mai candideze o dată, „în măsura în care îşi fac datoria şi îşi doresc asta”. Întrebat din partea cărui partid va candida la primărie în 2012, Ion Lungu a răspuns că este convins că va fi şi atunci membru PD-L. „Aşa cum am spus şi altă dată, am fost, sunt şi voi fi în echipă cu Gheorghe Flutur. Întotdeauna voi fi în echipă cu Gheorghe Flutur”, a precizat Ion Lungu.
Până la alegerile locale din 2012, el va candida la preşedinţia Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, în data de 30 mai, când democrat-liberalii vor sărbători şi ziua partidului. În ceea ce priveşte echipa cu care va conduce organizaţia municipală, Lungu a arătat că, la acest nivel, „suntem scutiţi de <găşcuţă>”, deoarece conform statutului, la noi se aleg prim-vicepreşedinţii”. „Numai la nivel naţional e cu... cum spuneţi dvs (n.r. „găşcuţă”, potrivit preşedintelui Traian Băsescu). La noi, din fericire, prim-vicepreşedinţii se aleg”, a spus Lungu. 
Acesta a spus că îşi doreşte să aibă alături viceprimarii şi consilierii locali, fără legătură cu „partidele-mamă” din care provin. „La organizaţia municipală am avut un echilibru perfect şi n-au fost niciodată discuţii din acest punct de vedere. Avem o organizaţie care şi-a demonstrat puterea la ultimele patru scrutinuri”, a mai spus Lungu. 
Porţile PD-L sunt în continuare deschise pentru noii membri, dar şeful organizaţiei municipale a precizat că nu acesta este principalul său ţel.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu mai vrea un mandat în fruntea oraşului.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Lungu mai vrea un mandat în fruntea oraşului2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vae victis trimis de
(22 apr 2010, 01:14:22
Daca mai reuseste asta inca o data sa castige mandatul,cred sincer ca ar trebui sa ne mutam repede,cat mai avem timp!Stie cineva daca pentru Etiopia se cere viza?Si ca azilanti politici am putea fi acceptati prin Zimbabwe,sau Nigeria cred.Succesuri multe,si aveti grija sa stinga cineva lumina!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei