Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 apr 2010 - Anul XV, nr. 91 (4382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Accident teribil

A murit în flăcări, prins sub maşina pe care a condus-o în locul prietenului beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moarte groaznică pentru un tânăr în vârstă de 18 ani, prins sub maşina pe care o conducea şi cuprins de flăcările care au mistuit întreg autoturismul. Deşi deocamdată nu se ştie dacă tânărul a murit imediat după ce a fost prins sub maşină ori dacă a ars de viu, cert este că nimeni şi nimic nu mai putea face ceva pentru el. Un teribil accident, în care inconştienţa victimei s-a împletit nefericit cu neşansa.

 

Tragedia s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 3.15, pe DN2E, în apropiere de comuna Rădăşeni. La acea oră, Gheorghe Gherasim, în vârstă de 18 ani, şi Ionuţ Andrei Stan, în vârstă de 20 de ani, din comuna Mălini, se întorceau spre casă, după ce fuseseră până la Fălticeni, unde primul avusese de rezolvat o problemă.

Se aflau într-un autoturism Fiat Brava, aparţinându-i lui Andrei Stan, însă pe drumul de întoarcere acesta l-a lăsat la volan pe consăteanul cu doi ani mai mic.

Supravieţuitorul le-a declarat anchetatorilor că în Fălticeni a consumat alcool, astfel că i-a propus amicului să conducă, deşi acesta nu era posesor de permis de conducere. S-a bazat pe faptul că tânărul de 18 ani se pregătea să dea examen pentru şcoala de şoferi şi avea câteva ore de conducere, şi, mai ales că acesta a insistat să conducă, nu s-a gândit că s-ar putea petrece ceva rău.

 

Viteză excesivă, pe ceaţă şi ploaie 

Din ancheta oamenilor legii de la Biroul rutier al Poliţiei municipiului Fălticeni rezultă că şoferul de 18 ani circula cu viteză excesivă, deşi condiţiile de deplasare erau grele, fiind ceaţă şi plouând. Pe un sector de drum drept, Gheorghe Gherasim a scăpat de sub control maşina pe care o conducea, izbindu-se cu o violenţă extremă de un cap de pod de la marginea drumului. Din impact, maşina s-a răsturnat în şanţul din dreapta drumului, unde a luat foc. Poliţiştii au mai stabilit că după impactul cu capul de pod, ambii tineri au fost proiectaţi afară din maşină, însă tânărul de 18 ani a fost prins sub autoturism. 

Nu s-a mai putut face nimic, incendiul propagându-se cu mare repeziciune, ceea ce a făcut ca în scurt timp maşina să ardă ca o torţă. La faţa locului au ajuns pompierii de la Detaşamentul Fălticeni, însă din maşină nu a mai rămas nimic.

„Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza scânteilor provenite în urma accidentului”, a precizat căpitanul Dan Baltaru, de la Biroul de Informare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

 

Supravieţuitorul a scăpat cu leziuni minore

La faţa locului, anchetatorii au găsit trupul carbonizat al lui Gherasim. Doar picioarele îi fuseseră prinse sub maşină, condiţii în care este foarte posibil ca acesta să nu fi decedat pe loc, ci ulterior, ars de viu.  În ceea ce-l priveşte pe Ionuţ Andrei Stan, după impact acesta a fost proiectat la câţiva metri de maşină, astfel că s-a putut salva. A fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu o contuzie abdominală şi un traumatism cranio-cerebral, fără a fi vorba însă de nimic grav. De altfel, acesta nici nu a rămas internat.

În urma verificării cu etilotestul, a rezultat că Ionuţ Andrei Stan avea o concentraţie de 0,31 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la spital fiindu-i recoltate şi probe de sânge.

În momentul accidentului, precizează poliţia,  cei doi tineri nu purtau centuri de siguranţă.         

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit în flăcări, prins sub maşina pe care a condus-o în locul prietenului beat.
 Vizualizări articol: 12284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 8 voturi
A murit în flăcări, prins sub maşina pe care a condus-o în locul prietenului beat4.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trist... trimis de
(21 apr 2010, 13:36:28
Un idiot nu se poate abtine sa bea alcool ,stiind ca e la volan si-l lasa si pe altul care nu avea permis la volan. Rezultatul: un tanar mort in conditii groaznice la doar 18 ani,un altul care va infunda puscaria pentru cativa ani deacuma inainte. Doua familii distruse pentru un picde rachie! Aviz amatorilor!
1.1  RE: Trist... trimis de
(21 apr 2010, 19:28:54
Amicul lui beat o sa stea la racoare pe motiv ca a incredintat masina unui individ fara permis de conducere. Sper ca o fo buna sfeclomicina ca de acu in colo doar apa-paie-si_bataie la bulauhee hee
2.   Nu chiar atat de trist... trimis de
(21 apr 2010, 16:43:55
mai bine familiile lor decat familiile unor copii sau oameni nevinovati cazuti victime unor imbecili.
3.   Uau trimis de
(21 apr 2010, 18:48:19
Parca au venit plagile peste astia din Malini. Mor in fiecare zi ori se baga in coma.
4.   ... trimis de
(21 apr 2010, 19:14:17
fara permis, fara experienta de condus... viteza, ploaie si ceata... ce sa mai spun ? Inconstienta crasa din partea celui care avea permis auto.
5.   Cam curios.... trimis de
(21 apr 2010, 20:04:26
soferii beti fac accidente nu aia fara......ar trebui sa se faca mai multe investigatii despre cine a fost la volan,ca eu nu cred toata povestea asta
6.   !!!! trimis de
(21 apr 2010, 21:01:36
impact cu un cap de pod....cu un bolovan, cu o caruta nesemnalizata, cu o groapa de juma' de metru....cu oameni beti pe marginea drumului.....astea sunt nimicuri....de astea nu ne legam...fac parte din peisaj, nu? or sa mai moara multi pana ne dam seama ca toti suntem implicati. nu reclamam, nu ne pasa, doar constatam si discutam, dar pe cand ne si implicam ?
7.   Cazul clasic trimis de
(21 apr 2010, 21:38:44
Ce mai este de comentat aici? Unul care chipurile este sofer a baut negandindu-se ca nu are cum sa mai conduca masina spre casa. Ce s-a gandit el oare "lasa bai ca pe drumul ala nu e politie si oricum baiatul asta , daca face scoala de soferi, stie el sa conduca". Uite ca rezultatul este mai mult decat evident si oricati ani de puscarie ar face asa zisul sofer pentru incredintarea cu buna stiinta a masinii unei persoane care nu poseda permis de inmatriculare, o sa aiba vesnic intiparita in minte imaginea in care masina ardea cu tanar cu tot in ea. Asa ceva nu se uita, oricat ai fi de tare de psihic.
In concluzie: ghinion curat pentru toata lumea.
8.   TRIST trimis de
(22 apr 2010, 00:07:37
il cunosc pe baiat prietenul meu drag ... era un baiat de milioane ... nu merita asa ceva eu cred ca inconstientu ala de sofer ... trebuia sa gandeasca as zice ca e cam vinovat de ce sa intamplat si ca totusi ar trebui sa plateasca .Dumnezeu sa-l ierte ! imi pare foarte foarte rausad

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei