Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2010 - Anul XV, nr. 26 (4317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cristian Gaţu: Deocamdată, Radu Voina rămâne la naţionala feminină de handbal

Marţi, 2 Februarie 2010 (17:02:38)

Preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, după şedinţa Consiliului de Administraţie, că deocamdată, antrenorul echipei naţionale feminine, Radu Voina, va rămâne în funcţie, până când Comisia Tehnică va face propuneri concrete în privinţa viitorului său.

"Nu am discutat astăzi despre situaţia domnului Voina. Deocamdată, acest subiect rămâne ca-n gară. Analiza care s-a făcut acum trei săptămâni, cu o zi înainte de desfăşurarea Consiliului de Administraţie din luna ianuarie, a fost una de doi lei, pentru că nu s-a votat nimic. Astăzi, s-a aprobat Comisia Tehnică şi componenţa ei şi nu s-a discutat absolut nimic despre această problemă. Deocamdată, avem alte obiective la nivelul Consiliului de Administraţie. Lucrăm la strategie, s-au aprobat nişte regulamente de disciplină, cel al Comisiei de Arbitrii şi cel pentru Comisia Tehnică, care vor intra în vigoare de mâine. Deocamdată, Radu Voina rămâne la naţionala feminină. Nu noi stabilim ce se întâmplă cu el. Noi validăm propunerile Comisiei Tehnice, aşa scrie în statut", a precizat Cristian Gaţu.

Radu Voina a devenit antrenor al naţionalei feminine de handbal în 2008, iar sub conducerea sa prima reprezentativă a ocupat locul patru la Campionatul European din 2008 şi locul opt la CM din China, din luna decembrie a anului 2009.

În urma rezultatului de la CM din China, Comisia Tehnică a Federaţiei Române Handbal a propus ca Radu Voina să continue la naţionala feminină, sau Gheorghe Tadici, fost tehnician al primei reprezentative, să-i ia locul acutualului selecţioner. Consiliul de Administraţie ar fi trebuit să aleagă în data de 12 ianuarie viitorul antrenor al naţionalei, însă preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, a precizat că membrii Comisiei Tehnice trebuie să decidă clar dacă doresc ca antrenorul naţionalei feminine, Radu Voina, să fie schimbat sau nu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristian Gaţu: Deocamdată, Radu Voina rămâne la naţionala feminină de handbal.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristian Gaţu: Deocamdată, Radu Voina rămâne la naţionala feminină de handbal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei