Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2010 - Anul XV, nr. 22 (4313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cseke anunţă "schimbări semnificative" în conducerea unor spitale, "în cel mai scurt timp"

Joi, 28 Ianuarie 2010 (18:21:08)

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Târgu Mureş, că va schimba managerii unor spitale, "unde va fi cazul" şi că vor fi "schimbări semnificative", în "foarte scurt timp", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cseke a spus că el este, după foarte mulţi ani, primul ministru al Sănătăţii care nu recurge la metoda reorganizării conducerilor spitalelor şi că nici nu îşi propune acest lucru, dar că "acolo unde va fi cazul" va schimba managerii de spitale.

"Până în prezent nu am schimbat niciun manager de spital din România, ceea ce nu înseamnă că, poate, de mâine, nu voi schimba zece. Nu mă întrebaţi dacă voi face sau nu, dar nu doresc să fac valuri de schimbări doar pentru că au venit alţii şi doresc să îşi pună oamenii în sistem. Acolo unde va fi cazul, acolo vom schimba, fără îndoială. Şi vor fi schimbări, asta pot să vă spun în mod sigur, în foarte scurt timp, şi schimbări semnificative", a spus el.

Cseke a afirmat că nu intenţionează să schimbe "pe toată lumea", pentru că el cunoaşte "exemple bune" de manageri de spital.

"Am văzut exemple care atestă că sunt şi exemple bune, că nu numai finanţarea contează câteodată, contează şi omul, contează şi calitatea managerului de spital. Nu doresc să fac comentarii asupra unor înţelegeri sau neînţelegeri la nivel local", a spus Cseke.

Întrebat cât de mult va conta criteriul politic în schimbările de manageri de spitale, Cseke a spus că deocamdată nu a luat acest criteriu în considerare şi că nu vrea să comenteze înţelegerile încheiate între partidele de la guvernare în acest sens, la nivel local.

"Vom face o analiză şi să ştiţi că vor fi schimbări, am nişte idei că vor fi schimbări, pentru că semnalele din această lună arată că la conducerea unor spitale sunt probleme. Va fi o analiză a performanţelor", a adăugat ministrul.

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, s-a aflat, joi, la Târgu Mureş pentru a inaugura un centru medical particular.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cseke anunţă "schimbări semnificative" în conducerea unor spitale, "în cel mai scurt timp".
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cseke anunţă "schimbări semnificative" în conducerea unor spitale, "în cel mai scurt timp"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei