Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2009 - Anul XIV, nr. 298 (4284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şase maşini abandonate după ce au rămas înzăpezite au fost găsite vandalizate, la Buzău

Duminică, 20 Decembrie 2009 (15:13:18)

Şase autoturisme care au fost abandonate de proprietari după ce au rămas blocate în nămeţi pe un drum comunal din localitarea buzoiană Cilibia au fost vandalizate, poliţiştii întocmind mai multe dosare penale în aceste cazuri, fără a-i identifica însă pe autori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit agentului Amalia Vlădescu de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Judeţene Buzău, proprietarii a şase autovehicule au făcut plângere la Poliţie după ce şi-au găsit vandalizate maşinile pe care au fost nevoiţi să le abandoneze din cauza nămeţilor care au blocat drumurile.

Conform sursei citate, cele şase maşini au fost abandonate pe un drum comunal din zona Cilibia încă din 15 decembrie, când în zonă a nins abundent, iar traficul a fost blocat pe mai multe drumuri din zona de câmpie a judeţului. Oamenii care făceau naveta Buzău-Movila Oii au rămas înzăpeziţi în zona Cilibia, la câţiva kilometri de casă, şi au fost nevoiţi să-şi abandoneze maşinile şi să-şi continue drumul pe jos. Ulterior, maşinile au fost acoperite de zăpadă până la capotă, proprietarii aflându-se în imposibilitatea de a-şi porni autoturismele.

Sâmbătă, când cei şase proprietari au trecut prin zonă şi-au găsit maşinile vandalizate, cu geamurile sparte, capotele îndoite, fără baterii şi casetofoane.

Conform sursei citate, poliţiştii au ajuns în zonă cu un utilaj de deszăpezire, drumurile spre localitatea Cilibia, unde se află maşinile vandalizate, fiind în continuate blocate.

În prezent se fac cercetări pentru descoperirea celor care au spart cele şase autoturisme şi au furat mai multe bunuri, în acest caz fiind întocmite dosare penale pentru furt.

Localitatea Cilibia şi satele din jur sunt izolate, duminică, din cauza nămeţilor care în unele zone ajung să măsoare doi metri, drumarii fiind în impoisbilitatea de a acţiona din cauza vântului care viscoleşte şi aduce zăpada pe carosabil.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase maşini abandonate după ce au rămas înzăpezite au fost găsite vandalizate, la Buzău.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase maşini abandonate după ce au rămas înzăpezite au fost găsite vandalizate, la Buzău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei