Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2009 - Anul XIV, nr. 261 (4247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: "Nu promit nimănui linişte, sub liniştea lui Iliescu s-au făcut cele mai mari fraudări"

Vineri, 6 Noiembrie 2009 (15:32:14)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Râmnicu Sărat, că nu promite nimănui linişte şi că "sub liniştea lui Iliescu s-au făcut cele mai mari fraudări, iar România s-a oligarhizat atunci la vârful ei", transmite corespondentul MEDIAFAX.

În discursul rostit la Casa de Cultură din Râmnicu Sărat, în faţa a aproximativ 1.500 de membri şi simpatizanţi PDL, şeful statului i-a îndemnat pe români să dea dovadă de mai mult patriotism şi să-şi iubească ţara, criticând în acelaşi timp televiziunile care îi promovează pe cei ce aleg să-şi facă un viitor în afara ţării.

"Nu pot să-i înţeleg pe cei care nu sunt patrioţi. Când eram pe navă la fiecare răsărit de soare se ridica steagul tricolor, la fiecare apus de soare tricolorul se cobora, dar cu toate acestea fiecare marinar se culca cu tricolorul în suflet", a spus Băsescu, lăcrimând.

Preşedintele le-a mai spus participanţilor la mitingul electoral că el nu promite nimănui linişte.

"Nu voi ceda presiunilor mogulilor de presă şi nici politicienilor. Clasa politică, dacă nu va merge pe modernizarea şi reformarea statului, va fi în coliziune cu mine pentru că ei sunt în coliziune cu interesele cetăţenilor. Nu promit nimănui linişte. Sub liniştea lui Iliescu s-au făcut cele mai mari fraudări. România s-a oligarhizat atunci la vârful ei. Nu voi fi niciodată partener cu politicienii care nu-şi servesc poporul. Nu voi fi de acord cu cei care vor refuza procesul de reformă al statului oricât s-ar supăra mogulii şi ar spune că Traian Băsescu nu este de acord cu majoritatea politicenilor", a spus preşedintele.

Preşedintele şi-a încheiat vizita la Râmnicu Sărat, el urmând să meargă în municipiul Buzău, unde se va întâlni cu oamenii de afaceri din zonă, după care va participa la un miting electoral la Sala Sporturilor din oraş.

În drum spre Buzău, el s-a oprit în localitatea Poşta Câlnău, unde a salutat un grup de aproximativ o sută de persoane care avea steaguri cu însemnele PDL.

Tot vineri după-amiază, la Buzău, în Piaţa Dacia din municipiu, se va afla şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, care va lua parte la un miting electoral.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: "Nu promit nimănui linişte, sub liniştea lui Iliescu s-au făcut cele mai mari fraudări".
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: "Nu promit nimănui linişte, sub liniştea lui Iliescu s-au făcut cele mai mari fraudări"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei