Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2009 - Anul XIV, nr. 261 (4247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orban: PNL va vota împotriva Guvernului Negoiţă, din acest moment nu mai avem cu cine discuta

Vineri, 6 Noiembrie 2009 (13:34:15)

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, vineri, că partidul său va vota în Parlament împotriva "încropelii" de Guvern a lui Liviu Negoiţă şi că liberalii nu mai au cu cine discuta, desemnarea lui Negoiţă fiind "cântecul de lebădă" al preşedintelui Traian Băsescu.

"Decizia de astăzi a lui Traian Băsescu ne face să înţelegem foarte clar în acest moment că Traian Băsescu, împreună cu camarila protocalie, premeditează fraudarea alegerilor din România", a spus Ludovic Orban, în declaraţia de presă susţinută după anunţul preşedintelui privind desemnarea lui Liviu Negoiţă pentru funcţia de premier.

Ludovic Orban l-a acuzat pe Traian Băsescu că "îşi bate joc de români, de democraţia din România şi de Constituţie şi s-a transformat din preşedinte-jucător în preşedinte-trişor".

"Îi chemăm pe toţi românii care ţin la această ţară pe 22 noiembrie să vină la vot şi să ne ajute să scăpăm de această calamitate de pe capul României", a mai spus Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL a spus că, prin desemnarea unui premier din partea PDL, este clară pentru toată lumea izolarea politică în care se află Traian Băsescu şi PDL.

"Desemnarea lui Negoiţă este cântecul de lebădă al lui Traian Băsescu", a susţinut Orban, precizând că din acest moment a început "AMR-ul până la alegeri".

Întrebat dacă PNL se va prezenta la negoicierile pentru formarea unui nou Guvern, condus de Liviu Negoiţă, Orban a răspuns: "Din acest moment, nu mai avem cu cine să discutăm".

"Am crezut astăzi, am avut o fracţiune de secundă speranţa că actualului chiriaş de la Cotroceni îi pasă cum va rămâne în amintirea românilor, dar a demonstrat că nu are nicio urmă de bun-simţ. Nu avem ce discuta cu cetăţeanul Liviu Negoiţă", a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Ludovic Orban a mai spus că a avut consultări cu colegii din conducerea PNL, iar răspunsul unanim a fost că vor vota împotriva premierului desemnat şi a unei liste de guvern care ar fi propusă de Liviu Negoiţă.

"PNL va vota împotriva încropelii de Guvern a lui Negoiţă", a susţinut Orban, adăugând că nu se pune nicio secundă problema ca vreun membru PNL să facă parte dintr-un guvern propus de Negoiţă.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că l-a desemnat pe primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă (PDL), pentru formarea Guvernului.

Liviu Negoiţă a declarat, la Cotroceni, că doreşte formarea unui guvern de coaliţie, iar negocierile vor începe vineri şi vor dura trei zile, astfel că lista noului cabinet va fi depusă luni la Parlament.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: PNL va vota împotriva Guvernului Negoiţă, din acest moment nu mai avem cu cine discuta.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: PNL va vota împotriva Guvernului Negoiţă, din acest moment nu mai avem cu cine discuta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei