Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2009 - Anul XIV, nr. 261 (4247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Competiţie

PD-L susţine că PSD îl întrece la afişajul electoral

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni consideră că cele mai multe materiale electorale sunt afişate de PSD, nu de PD-L, şi a primit cu rezerve decizia Biroului Electoral Judeţean de a interzice afişele de promovare a referendumului pentru parlament unicameral şi reducerea numărului de parlamentari, cu imaginea preşedintelui Traian Băsescu.
Secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a declarat ieri că, dacă este analizat traseul Suceava- Bucureşti, din punct de vedere al materialelor electorale afişate de-a lungul drumului european, „cu siguranţă PSD deţine supremaţia, cel puţin la nivel cantitativ”.
„Adversarii noştri se bucură la lucruri mărunte, ca interzicerea publicităţii pe marginea referendumului, pe care o fac doar partidul nostru şi preşedintele Traian Băsescu. Decizia BEJ nu este definitivă, are căi de atac. După epuizarea acestora, ne vom supune deciziei finale”, a declarat parlamentarul.
Întrebat câte materiale electorale de promovare a referendumului pentru parlament unicameral cu imaginea preşedintelui Băsescu a realizat PD-L Suceava şi cu ce costuri, deputatul Bălan a răspuns că nu are o centralizare, nici în privinţa numărului, nici a costurilor.
„La Suceava, PD-L are ca strategie de campanie transmiterea de mesaje prin panouri, mash-uri, bannere şi afişe, avem încheiat un număr de contracte cu firme profesioniste de publicitate, dar acţiunea fiind în curs, nu putem da cifre exacte astăzi. Estimativ, ne situăm sub panotajul celor de la PSD”, a declarat deputatul.

 

PD-L a făcut cel puţin 6.000 de afişe pentru Traian Băsescu

Ca date parţiale, în judeţul Suceava sunt până acum trei mash-uri de foarte mari dimensiuni cu Traian Băsescu şi referendumul- unul pe Casa Culturii Suceava şi două la Carrefour şi circa 6.000 de afişe. Cifra nu este mare, în opinia lui Bălan, deoarece PD-L este singurul partid care susţine acest referendum organizat la iniţiativa lui Traian Băsescu în aceeaşi zi cu alegerile prezidenţiale, prin urmare „era normal să fie făcut vizibil”.
Reamintim că BEJ Suceava a decis, miercuri, în urma unei reclamaţii a PNL, îndepărtarea afişelor ce prezintă imaginea preşedintelui Traian Băsescu şi poartă menţiunile „De ce le e frică nu scapă. Hai la Referendum.”, „471->300”, postate pe raza judeţului Suceava, cu drept de contestare în termen de 48 de ore de la afişare la Biroul Electoral Central. Decizia se referă doar la afişe, nu şi la mash-uri sau panouri publicitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L susţine că PSD îl întrece la afişajul electoral.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L susţine că PSD îl întrece la afişajul electoral5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
( 6 nov 2009, 11:12:14
si veti lua masuri? sau veti merge dupa bunul plac si nu veti baga in seama ce zice BEJ. Inseamna ca BEJ e de geaba ... pentru voi ! PDL chiar nu mai respecta nimic si pe nimeni !
1.1  RE: :) trimis de
( 6 nov 2009, 13:51:28
aici te inseli il respecta pe base (el este zeul lor)(de fapt la partea cu nimeni aveai dreptate base = nimeni), de aici si manifestarile lor "necrestine" ca sa nu zis sataniste. sper sa se duca pe pustie dupa alegeri (unul pe pustiul nemarginit al oceanelor, iar restul pe pustiul opozitiei si uitarii). Asa se ne ajute Dumnezeu!
1.2  RE: :) trimis de
( 6 nov 2009, 17:00:39
PD-L va castiga la contestatie lafel cum a castigat si in Iasi. Populatia are dreptul sa fie informata de referendum.
2.   Suntem civilizati! trimis de
( 6 nov 2009, 15:44:57
PD-L intelege situatia si se comporta ca atare.Dupa contestatie,se va lua ca atare verdictul,astfel incat putem concluziona ca in ciuda atacurilor stim sa ne comportam civilizat,si sa derulam campania in continuare!Hai PD-L!
3.   Pentru sevciuc trimis de
( 6 nov 2009, 19:31:33
PSD+ul e cel mai tare si la taiat banere si rupt afise. de exemplu la Voitinel. 3 banere cu Traian Basescu au fost taiate de mama omida cred. si afisele sunt rupte in fiecare seara de cei ce ar trebui sa le pazeasca+politie, paza. ca doar sunt platiti tot de mama omida. primarii(ita) stiu de ce.
4.   Pentru Humoreanu trimis de
( 6 nov 2009, 19:34:40
d-na Humoreanu, nu mai investighezi discriminarea de la Voitinel?acu se discrimineaza PDL ul. sau nu va lasa prietena dumneavoastra. stiti care, cu o anumita functie
5.   Pentru Humoreanu trimis de
( 6 nov 2009, 19:35:29
d-na Humoreanu, nu mai investighezi discriminarea de la Voitinel?acu se discrimineaza PDL ul. sau nu va lasa prietena dumneavoastra. stiti care, cu o anumita functie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei