Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 oct 2009 - Anul XIV, nr. 240 (4226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc a acuzat parlamentarii PSD şi PNL că au format un nou "322" împotriva interesului naţional

Marţi, 13 Octombrie 2009 (13:54:58)

Premierul Emil Boc i-a acuzat pe reprezentanţii PSD şi PNL din Parlament că au format un nou "322", făcând referire la numărul de parlamentari care au votat, în 2007, suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, şi le-a reproşat că nu au avizat referendumul pentru un Legislativ unicameral

El i-a atenţionat pe membrii PSD şi PNL că nu au învăţat nimic din lecţia primită în 2007, şi anume că vor fi pedepsiţi prin vot dacă susţin lucruri contrare interesului naţional.

"Aţi mai făcut o dată un 322, fără să învăţaţi lecţia, şi anume că susţinerea unor lucruri contrare cetăţenilor duce la eşec. Aveţi memorie scurtă şi nu aţi învăţat nimic", le-a spus Boc parlamentarilor.

Premierul i-a întrebat pe membrii PSD şi PNL de ce nu au avizat referendumul propus de şeful statului pentru un Parlament unicameral, care să conducă la reducerea numărului de parlamentari.

"Acesta este adevărul, suntem şi sunteţi prea mulţi. De ce refuzaţi să avizaţi referendumul ?", a întrebat Boc, arătând că actuala structură, bicamerală, a Parlamentului este ineficientă.

El a cerut parlamentarilor PSD şi PNL să voteze în cazul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului conform propriei conştiinţe şi nu indicaţiilor primite din partea conducerii celor două partide, arătând totodată că un vot împotriva moţiunii nu îi va aduce lui personal niciun "favor", deoarece funcţia de prim-ministru este "o meserie grea".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc a acuzat parlamentarii PSD şi PNL că au format un nou "322" împotriva interesului naţional.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc a acuzat parlamentarii PSD şi PNL că au format un nou "322" împotriva interesului naţional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei