Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 aug 2009 - Anul XIV, nr. 190 (4176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patronatele din turism lansează o nouă ediţie a programului "O săptămână la mare", în septembrie

Duminică, 16 August 2009 (13:42:31)

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc va lansa, pentru perioada 1-30 septembrie, a 15-a ediţie a programului "O săptămână la mare", putând opta între 62 de hoteluri, de la o stea la patru, cu preţuri cuprinse între 159 de lei şi 400 de lei pentru şase nopţi de cazare.

"Întrucât locurile de cazare incluse în acest program sunt foarte solicitate şi se adresează tuturor categoriilor de turişti români, vânzarea se va face conform principiul «primul venit, primul servit».
Până acum s-au înscris în program 62 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie 8.890 de locuri pe serie, adică 35.560 de turişti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse toată luna septembrie", se arată într-un comunicat al federaţiei patronale.

Vacanţele vor putea fi cumpărate de la 88 de agenţii de turism.

Tarifele pentru un pachet de şase nopţi de cazare (variantă minimă acceptată în program) pornesc de la 159 de lei în cazul unui hotel clasificat la o stea şi fără mic dejun inclus şi ajung la 399 de lei pentru o unitate de patru stele, cu mic dejun inclus. Pentru hotelurile de două stele, preţurile indicate de patronate sunt de 189 de lei şi 249 lei, fără, respectiv cu mic dejun. Tarifele se ridică la 219 lei/339 lei în cazul celor care optează pentru cazare într-o unitate de trei stele.

"Această ediţie a atras cel mai mare număr de participanţi, societăţi comerciale, de la primul program lansat acum şapte ani, când au fost înscrise 27 de hoteluri care puneau la dispoziţie 3.310 locuri", se mai spune în comunicat.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronatele din turism lansează o nouă ediţie a programului \"O săptămână la mare\", în septembrie.
 Vizualizări articol: 433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patronatele din turism lansează o nouă ediţie a programului \"O săptămână la mare\", în septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei