Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 aug 2009 - Anul XIV, nr. 190 (4176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Între viaţă şi moarte

Românca împuşcată în cap de concubinul italian este din Ostra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Femeia împuşcată în cap, duminică seară, de fostul iubit, într-o localitate de lângă Torino, este originară din Ostra. În satul natal, toată lumea vorbeşte numai despre această nenorocire, iar rudele se roagă ca Dumnezeu să facă o minune, mai ales că acasă pe Irina Petruţa Grigorcu o aşteaptă o fetiţă de numai 5 ani.

 

Evenimentul care a adus lacrimi la Ostra s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 21.50. Irina Petruţa Grigorcu, de 27 de ani, lucra ca îngrijitoare de bătrâni în localitatea Ivrea, lângă Torino, iar la scurt timp după ce a ajuns în Italia a devenit iubita unui bărbat cu 30 de ani mai mare decât ea.
Duminică, 9 august, în imobilul în care locuia românca a avut loc o discuţie aprinsă cu fostul concubin, Ciccio Paonessa, în vârstă de 57 de ani.
Cearta a degenerat, iar Irina Petruţa Grigorcu a fost împuşcată în cap, fiind transportată în stare gravă la spitalul Giovanni Bosco, din Torino, acolo unde se află şi acum.
Rudele din ţară ale Irinei au fost consternate de ceea ce s-a petrecut şi se roagă acum ca femeia să-şi revină pentru a putea avea grijă de singurul ei copil, o fetiţă de 5 ani.
Pentru a fi mai aproape de fiica ei, mama Irinei a plecat miercuri la Torino, iar din discuţiile telefonice pe care le-a purtat cu rudele de la Ostra se pare că şansele de supravieţuire au crescut.

 

„Nu mai vreau să aud de Italia”

Vizibil afectată de cele întâmplate, Ioana, sora Irinei, a spus că nu s-a gândit niciodată că se poate ajunge la aşa ceva. „E un moment greu pentru noi. Nu mai vreau să aud de Italia. Mă gândesc doar la sora mea şi la faptul că trebuie să trăiască”, a suspinat Ioana.
Şi vecinii din Ostra au rămas şocaţi de evenimentele de duminică seară din Italia.
„Irina era o fată deosebită, îi plăcea mult sportul, a jucat şi în echipa de rugby-fete de la Gura Humorului. Ştiu că ultima dată a fost în ţară anul trecut, dar părinţii ei mergeau destul de des în Italia. Mai avea şi o soră în Italia şi cred că se învăţase acolo”, a mărturisit Radu Ungureanu, unul dintre vecini.

 

Vecinii cred că micuţa de 5 ani a fost cauza agresiunii

Deşi oficial nu se ştie motivul pentru care italianul a împuşcat-o pe Irina Petruţa Grigorcu, sătenii din Ostra cred că mărul discordiei ar fi fetiţa de 5 ani, care fusese adusă de bunici în România în urmă cu aproximativ trei săptămâni.
„Pe italianul cu care avea copilul şi cu care trăia l-am văzut anul trecut. A fost la noi în casă şi părea un om grozav de cumsecade. Dar poţi şti, e ca la o maşină, pe deasupra e nouă şi pe dedesubt putredă de tot. Eu am înţeles că era supărat că fetiţa a fost adusă la Ostra şi de la asta s-ar fi certat. Dar parcă poţi şti ce a fost în capul lui?”, s-a întrebat Gheorghe Ungureanu, unul dintre vecinii familiei Grigorcu.
În timp ce familia Irinei aşteaptă cu speranţă ca starea de sănătate să se amelioreze, autorităţile italiene l-au reţinut pe Ciccio Paonessa, care urmează să fie judecat pentru tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Românca împuşcată în cap de concubinul italian este din Ostra.
 Vizualizări articol: 1875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Românca împuşcată în cap de concubinul italian este din Ostra3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TENTATIVA DE OMOR.. trimis de
(16 aug 2009, 01:11:57
E in stare grava daca moare nu mai este tentativa de omor ..

PS: LA CELE CARE SE DUC IN ITALIA SI SE COMBINA CU MOSNEGI ITALIENI..

Asa le trebe la femeile din romania in special la cele din suceava va trebuie italieni abandonati familii copii si parinti si veniti aici si cum vedeti unu ca are o masina si cateva mii de euro..va abandonati trecutul. Sa va impuste pe toate ca asta meritati..!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei