Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2009 - Anul XIV, nr. 183 (4169)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arad: Traian Băsescu a primit, la Ziua Fermei Horticole, un "ceai antifoame"

Vineri, 7 August 2009 (15:24:03)

Preşedintele Traian Băsescu a primit, vineri, în timp ce vizita o expoziţie de produse în cadrul Zilei Fermei Horticole din localitatea arădeană Arăneag, un "ceai antifoame" oferit de către un expozant, şeful statului replicând că acesta ar fi fost mai bun înainte de 1989.

În timp ce Băsescu vizita expoziţia de produse locale din cadrul Zilei Fermei Horticole, unul dintre expozanţi i-a oferit preşedintelui un "ceai antifoame", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful statului a luat punga cu ceai de plante, dând-o unui ofiţer SPP, apoi a râs şi a replicat că acesta ar fi fost mai bun înainte de 1989.

De asemenea, în timp ce se plimba printre standurile cu produse, un localnic la întrebat pe Băsescu dacă şi-a luat "Viagra de Arad", însă şeful statului a zâmbit doar şi a plecat mai departe.

Ulterior, bărbatul le-a declarat ziariştilor că se referea la ţuica de prune, "o delicatesă care ştim că îi place la preşedinte".

Participanţii la eveniment, inclusiv şeful statului, au fost nevoiţi să se retragă, la un moment dat, în corturile pregătite de organizatori, din cauza unei ploi torenţiale care a durat 15 minute. În acest timp, preşedintele a participat la un seminar pe teme horticole.

În cadrul acestuia, el a susţinut un discurs în care şi-a exprimat sprijinul pentru agricultura românească şi i-a îndemnat pe români să se asocieze pentru a crea ferme mai mari şi a supravieţui crizei economice.

Evenimentul, intitulat "Ziua Fermei Horticole - Arăneag 2009", este organizat de Consiliul Judeţean Arad, localitatea fiind aleasă în urma unei investiţii importante în domeniul horticol realizată de un grup de 16 tineri.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arad: Traian Băsescu a primit, la Ziua Fermei Horticole, un \"ceai antifoame\".
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arad: Traian Băsescu a primit, la Ziua Fermei Horticole, un \"ceai antifoame\"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei