Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iul 2009 - Anul XIV, nr. 153 (4139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Ridzi dezminte informaţiile referitoare la demisia sa

Vineri, 3 Iulie 2009 (15:41:29)

Ministrul Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi dezminte, într-un comunicat remis, vineri, presei "informaţia vehiculată în mass-media pe surse" potrivit căreia a demisionat din funcţie.

"Dezmint informaţia vehiculată în mass-media pe surse potrivit căreia mi-am depus demisia din funcţia de ministru. Din respect pentru o informare corectă a opiniei publice, rog mass-media să ia în considerare doar poziţia mea oficială" afirmă Ridzi într-un comunicat remis presei de PD.

Ministrul Ridzi se află în atenţia DNA, care face acte premergătoare urmăririi penale, dar şi în vizorul Comisiei speciale parlamentare de anchetă, pentru sumele cheltuite cu ocazia organizării Zilei Tineretului.

Lideri PDL au sugerat că Monica Iacob Ridzi ar trebui să demisioneze sau că PDL ar trebui să se desolidarizeze de aceasta.

Ministrul democrat-liberal al Transporturilor Radu Berceanu aprecia, joi, la Realitatea TV, că, dacă în cazul ministrului Tineretului, la DNA, "lucrurile sunt mai concrete", este mai bine pentru aceasta "să se dea la o parte şi să spună că funcţia nu este un baraj în aflarea adevărului".

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat că de la începutul conflictului Ridzi a primit zilnic directive despre ce trebuie să spună despre aceasta şi despre situaţia de la minister, adăugând că este cazul ca PDL să nu mai dea dovadă de această "solidaritate ţigănească", împrumutată de la PSD.

"Vă spun cu toată responsabilitatea că de vreo zece zile în fiecare dimineaţă nu fac altceva decât să mă uit pe mailul meu şi al partidului să văd ce trebuie să spun despre Ministerul Tineretului şi de ce a făcut ministrul. Mi se pare că avem şi alte lucruri de făcut, de discutat cu primarii şi membrii noştri, de discutat despre campania pentru preşedinte şi de investiţii. Mă oboseşte această solidaritate ţigănească împrumutată de la PSD - vezi cazul Bivolaru - când nu contează dacă omul este sau nu vinovat, ci trebuie doar să fim solidari. Cred că trebuie să terminăm acest lucru cât mai repede. Cred că nu e important pentru PDL şi liderii PDL să dăm răspunsuri şi să ne ocupăm de cazul ministrului Tineretului. Am obosit cu chestiunea asta", a declarat, vineri, la Buzău, vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

Totodată, Cezar Preda a lăsat să se înţeleagă că ceea ce s-a întâmplat la Ministerul Tineretului şi situaţia Monicăi Iacob Ridzi nu sunt de bun augur pentru PDL.

"Asta nu are cum să aducă puncte. De zece zile non stop explic ce se întâmplă la acest minister, avem alte chestiuni de adus în atenţia opiniei publice", a spus Preda.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Ridzi dezminte informaţiile referitoare la demisia sa .
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Ridzi dezminte informaţiile referitoare la demisia sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei