Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 feb 2009 - Anul XIV, nr. 48 (4034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: Sunt dispus să candidez la Preşedinţie, dacă PSD mă desemnează

Duminică, 1 Martie 2009 (15:42:00)
Deputatul Adrian Năstase a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă la Ploieşti,că este dispus să candideze la Preşedinţie dacă partidul îl va desemna şi că nu şi-ar da demisia din PSD pentru a candida din postura de independent la alegerile prezidenţiale din acest an.

"Nu mi-aş da demisia din partid ca să candidez independent. Nu cred în şansa unui candidat independent la prezidenţiale ţinând seama de experienţa mea", a spus Năstase, explicând că "se pot întâmpla nenumărate lucruri în secţiile de vot" atunci când candidatul nu are "o structură" la nivelul comisiilor electorale din secţiile de votare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Năstase a adăugat că este dispus să candideze la alegerile prezidenţiale de anul acesta, însă numai dacă PSD îl va desemna în acest sens.

"Nu voi candida decât în măsura în care PSD mă va desemna pentru o astfel de candidatură", a spus preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

El a adăugat: "Partidul, în momentul de faţă, nu a luat o decizie, este, într-un fel, împărţit între sentimentele fraterne faţă de PD-L, un respect din ce în ce mai puternic faţă de Traian Băsescu şi, pe cealaltă linie, sunt cei care sentimentul că partidul se topeşte în PDL".

Adrian Năstase a mai spus că şansele unui candidat PSD împotriva lui Traian Băsescu în turul al doilea a alegerilor prezidenţiale sunt "mai mici" în cazul în care PSD va rămâne la guvernare alături de PDL" şi a reafirmat faptul că el a fost împotriva participării la guvernare a PSD alături de democrat-liberali.

Întrebat dacă se teme de o confruntare cu actualul şef al statului, Năstase s-a arătat "foarte deranjat" de o asemenea întrebare, spunând că de patru ani "se bate" cu Traian Băsescu şi că nu îi este frică de acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: Sunt dispus să candidez la Preşedinţie, dacă PSD mă desemnează.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase: Sunt dispus să candidez la Preşedinţie, dacă PSD mă desemnează0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei