Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 feb 2009 - Anul XIV, nr. 40 (4026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc despre afirmaţiile lui Tăriceanu privind acţiunea în instanţă: Hoţul strigă hoţii!

Joi, 19 Februarie 2009 (13:33:27)
Premierul Emil Boc a declarat, joi, că "hoţul strigă hoţii", referitor la faptul că fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu a spus că îşi retrage acţiunea în justiţie împotriva lui Boc, în cazul Sterling, dacă acesta îşi va cere scuze.

"Eu am spus că abia aştept acţiunea în justiţie. Îi transmit lui Tăriceanu: Hoţul strigă hoţii! Atât am de spus", a spus Boc.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, că este dispus să renunţe la acţiunea în instanţă împotriva lui Emil Boc dacă actualul premier îşi retrage afirmaţiile "calomnioase şi mincinoase" privind contractul Sterling.

Dacă nu încetează cu aceste afirmaţii şi nu pune mâna pe carte şi pe lege, să citească bine ce spune legea şi să vadă că Guvernul a făcut ce spune legea (în contractul cu Sterling - n.r.), mai are timp câteva zile să-şi retragă afirmaţiile, că altfel voi merge cu acţiunea în justiţie - pe care deja am depus-o - mai departe şi riscă să sufere consecinţele pe care le prevede legea. Dacă domnul Boc îşi retrage afirmaţiile, atunci retrag acţiunea, dacă nu îşi retrage afirmaţiile, atunci acţiunea merge bineînţeles mai departe", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu, a anunţat, miercuri, că i-a acţionat în judecată pe premierul Emil Boc şi pe social-democratul Iulian Iancu, pentru afirmaţiile lansate în cazul Sterling, cerând daune în valoare de 100.000 de lei fiecăruia.

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că abia aşteaptă să câştige procesul deschis de fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu pentru acuzaţiile privind cazul Sterling şi că va dona banii câştigaţi unei unităţi de asistenţă socială.

Boc a arătat că este curios să afle cum va explica Tăriceanu transformarea contractului de explorare într-unul de exploatare şi concesiune în cazul Sterling.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc despre afirmaţiile lui Tăriceanu privind acţiunea în instanţă: Hoţul strigă hoţii!.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc despre afirmaţiile lui Tăriceanu privind acţiunea în instanţă: Hoţul strigă hoţii!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei