Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 feb 2009 - Anul XIV, nr. 40 (4026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

SC Drumuri şi Poduri SA şi-a reînnoit parcul de utilaje

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Conducerea SC Drumuri şi Poduri SA Suceava a anunţat demararea unui amplu program de investiţii, care vizează atât reînnoirea parcului de utilaje, precum şi modernizarea sediului principal al firmei, cât şi a unităţilor din judeţ.

Directorul SC Drumuri şi Poduri SA, Vasile Andronache, a precizat că una dintre principalele investiţii a fost făcută în achiziţionarea de utilaje şi maşini noi pentru activitatea de construcţie de drumuri şi întreţinerea acestora pe perioada iernii. Andronache a precizat că, de când a preluat conducerea acestei instituţii, au fost achiziţionate 22 de utilaje noi, cea mai mare parte a lor în sistem de leasing, valoarea investiţiei fiind de 1,2 milioane de euro.

„Toate aceste utilaje au fost achiziţionate cu respectarea procedurilor legale, iar după ce am analizat mai multe oferte, am ales acele utilaje care ofereau cel mai bun raport între preţ şi calitate”, a arătat directorul firmei sucevene.

Vasile Andronache a precizat că printre utilajele achiziţionate se numără cinci autobasculante, cinci utilaje pentru împrăştiat material antiderapant, care au fost repartizate la toate secţiile din judeţ, un autogreder, trei încărcătoare frontale şi cinci pluguri pentru degajat zăpada de pe carosabil.

„Am considerat că una dintre investiţii trebuie să fie în achiziţionarea de utilaje noi, astfel încât să avem o activitate cât mai bună şi să fim competitivi pe piaţă. De remarcat faptul că prin achiziţionarea acestor utilaje am reuşit să facem şi economii, având în vedere că în momentul de faţă nu mai trebuie să plătim chirii pentru utilajele de care aveam nevoie în activitatea noastră”, a spus Andronache.

 

Investiţii în modernizarea sediilor

El a mai adăugat că până la achiziţionarea utilajelor noi, SC Drumuri şi Poduri SA plătea lunar o sumă de aproximativ 600.000 de lei (6 miliarde de lei vechi) pentru chirii la maşinile şi utilajele pe care le închiria. Şeful firmei sucevene a mai spus că în momentul de faţă, ratele de leasing la utilajele achiziţionate sunt în valoare de 100.000 de lei în fiecare lună.

În acelaşi timp, el a precizat că alte investiţii au fost realizate şi în modernizarea sediului central al firmei şi a clădirilor în care funcţionează secţiile SC Drumuri şi Poduri SA din judeţ. Andronache a precizat că până în prezent au fost modernizate sediile din Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, urmând ca în cursul acestui an să se realizeze investiţii la unităţile din Pojorâta şi Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Drumuri şi Poduri SA şi-a reînnoit parcul de utilaje.
 Vizualizări articol: 1765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
SC Drumuri şi Poduri SA şi-a reînnoit parcul de utilaje5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(19 feb 2009, 12:51:25
Se spune ca omul sfinteste locul!Cu adevarat asa este!!!Pe langa toate acestea domnul Andronache este un OM intre oameni!

Felicitari si mult succes in activitatea viitoare!
1.1  RE: Felicitari trimis de
(19 feb 2009, 14:41:11
nu pot sa va contrazic

mai ales ca e un Varsator de al meu...

LA MULTI ANI nepotelei... e cu noi pe 3 !!!

bafta!
2.   Utilaje noi trimis de
(20 feb 2009, 05:27:48
vreun utilaj pentru demolat podul de la marginea n-ati achizitionat directore?sper ca le vine mintea la cap si aduc un profesor de poduri de la iasi pentru o expertiza.pariu ca zice ca totul e ok pentru un pod provizoriu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei