Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 feb 2009 - Anul XIV, nr. 40 (4026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Prima “Academie de Vânzări” din Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Academia de Vânzări, prima companie de acest gen din Moldova, vine cu o ofertă interesantă atât pentru firme şi companii, cât şi pentru persoane fizice, care pot să înceapă de aici o carieră de marketing.

“Pentru companii oferim o serie de servicii precum consultanţa de piaţă, vânzări consultative, team building, motivarea echipei şi individului, recrutare şi selecţie. Noutatea o reprezintă cursurile destinate persoanelor fizice, care au şansa să facă o carieră în vânzări, indiferent dacă sunt recent ieşite de pe băncile şcolii sau au nevoie de o reorientare profesională. Şi aici sunt două etape, cursul de vânzări şi cel de management al vânzărilor. Cursurile de vânzări sunt interactive, orientate pe partea teoretică în primele două luni, după care urmează o perioadă de practică, tot de două luni, în care cei care participă la curs au ocazia să îşi recupereze investiţia făcută, pentru că vor fi plătiţi pentru activitatea lor. La finalul perioadei de practică ei vor fi plasaţi la companiile partenere nouă, unde au şansa de a fi angajaţi”, a explicat Radu Dănuţ Munteanu, trainer coordonator în cadrul Academiei de Vânzări.

Costul unui curs, precum cel de vânzări sau cel de management al vânzărilor, este de 300 de euro, dar cei care urmează ambele cursuri au o reducere de 100 de euro.

Primele cursuri urmează a avea loc la începutul lunii aprilie, în sălile special amenajate la sediul Academiei, situat pe strada Ion Creangă, în spatele Autogării.

Modulul de management al vânzărilor este de trei luni, din care două luni sunt destinate părţii teoretice, iar o lună, aplicaţiilor practice, urmate de o probă ce constă în realizarea unui plan de vânzări.

 

Managerul de criză

Cursurile pentru persoane fizice vor începe prima data la Suceava şi Botoşani, urmând a fi disponibile curând şi în Iaşi, în vreme ce seminariile pentru firme şi companii vor începe chiar de luna aceasta.

Astfel, marţi, 24 februarie, va avea loc la Suceava primul seminar interactiv deschis, pentru companii, pe o temă de actualitate -  “Managerul de criză - Lider vs. Mentor vs. Coach vs. Trainer”. Acesta va fi reluat miercuri, 25 februarie, la Botoşani, iar pe 26 februarie, la Iaşi, detalii suplimentare putând fi obţinute pe pagina de internet a Academiei de Vânzări – www.mmdc.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima “Academie de Vânzări” din Moldova.
 Vizualizări articol: 1747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Prima “Academie de Vânzări” din Moldova1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reklama sau articol ? trimis de
(19 feb 2009, 12:24:46
Articolul suna a publicitate curata, dar sa trecem peste aspectul asta. Cat priveste aceasta autointitulata academie trebuie sa clarificam un lucru.

In tara exista doar 4 academii:

1. Academia Romana

2. Academia de Studii Economice

3. Academia de Politie

4. Academia Militara (cu subdiviziuni: forte aeriene, navale, terestre etc.)

Eu intreb altceva. Cine-i don'le Radu Danut Munteanu ?

Nu am auzit in viata mea de el? Este membru al uneia din academiile de mai sus? Este cercetator pe la Institutul National de Statistica sau alt Centru de cercetare? Este absolvent de Harvard Business School ? Ce-i ?

Ca sa predai la altii despre ceva, trebuie in primul rand tu sa fii certificat in ceva si sa ai dreptul sa predai la altii. El in ce-i certificat ?

Sau a infiintat si el in momentul asta de criza SC ACADEMIA SRL si mulge pe fraieri de bani ?

PS: ....si inca ceva. O institute serioasa si respectabila nu ofer
1.1  RE: Reklama sau articol ? trimis de
(19 feb 2009, 15:25:59
Eu stiu cine-i. Printre ultimele posturi ocupate de el se numara cel de reprezentant al firmei de factoring ce apartine de Banca Transilvania. Tot in vanzari a lucrat si inainte.

In rest da, de acord. Pentru un articol publicitar reusit ar fi fost bine sa prezinte stafful, cv-ul si certificarile obtinute...
1.2  RE: Reklama sau articol ? trimis de
(19 feb 2009, 23:52:06
Mai exista si Academia Ctavencu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei