Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 feb 2009 - Anul XIV, nr. 40 (4026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandalos

Maşina unui om de afaceri, „decorată” cu nisip de muncitorii de la Rosal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un om de afaceri din Suceava s-a trezit cu maşina mânjită cu nisip, după ce muncitorii de la societatea Rosal au aruncat câteva lopeţi de material antiderapant peste autoturism. Bărbatul este convins că muncitorii au acţionat intenţionat, în bătaie de joc, şi s-a prezentat la poliţie pentru a vedea dacă angajaţii Rosal pot fi traşi la răspundere

Ovidiu Mutescu povesteşte că ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00, şi-a parcat maşina, un Seat Altea, pe trotuarul de pe strada Armenească din municipiul Suceava, în faţa firmei sale. El spune că maşina societăţii de salubrizare cobora la vale, dinspre Zamca spre Autogară, când cei doi muncitori care împrăştiau nisip pe trotuar au aruncat mai multe lopeţi pe maşina sa.

„Nu este vorba că au aruncat o lopată din greşeală. Au aruncat mai multe, una după alta, când au văzut maşina, probabil ca mijloc de distracţie. Chiar atunci ieşeam din firmă şi m-am urcat la volan şi am plecat după ei. I-am ajuns undeva pe strada 6 Noiembrie. Erau patru, doi în cabină şi doi în spate. Mi-au zis că au greşit, că sunt şi ei oameni, după care au plecat, m-au lăsat acolo”, ne-a declarat Ovidiu Mutescu, care şi-a notat numărul maşinii societăţii de salubrizare, B-56-SUC. Chiar dacă parbrizul din faţă al autoturismului Seat a fost uşor zgâriat, iar nisipul aruncat pe cupolă şi pe partea laterală stângă a autoturismului a lăsat urme după ce a fost îndepărtat, bărbatul spune că nu acest aspect îl deranjează cel mai mult.

„Am pierdut timp, a trebuit să-mi las doi clienţi de la birou şi să mă duc după maşina lor, apoi să fac un drum până la poliţie, toate astea pe timpul şi banii mei. Acum trebuie să-mi cer scuze şi să-i reprogramez pe cei doi clienţi, totul din cauza unei chestiuni voite, de neînţeles”, s-a plâns bărbatul.

 

„Îl aştept pe domnul respectiv să vină la mine şi vom găsi o soluţie”

Poliţiştii l-au sfătuit pe Ovidiu Mutescu să ia legătura cu conducerea societăţii, pentru o rezolvare amiabilă a acestei situaţii, urmând a fi înregistrată o plângere doar dacă nu se va ajunge la un consens.

Adrian Niculescu, directorul Rosal Suceava, a precizat că „îl aştept pe domnul respectiv să vină la mine şi vom găsi o soluţie. Noi recunoaştem dacă am greşit, se poate întâmpla, însă exclud total posibilitatea ca muncitorii să fi făcut voit acest lucru. Dacă sunt pagube, suntem dispuşi să le plătim”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina unui om de afaceri, „decorată” cu nisip de muncitorii de la Rosal .
 Vizualizări articol: 3780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Maşina unui om de afaceri, „decorată” cu nisip de muncitorii de la Rosal2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nisip in ochi trimis de
(20 feb 2009, 05:22:16
mai bine nu exclude total posibilitatea directore.inseamna ca oamenii dumitale nu sunt instruiti ce sa faca,indiferent ca stau la coada lopetii.si..chiar asa...tot la varianta asta cu lopata ati ramas niculescule?nu se mai arunca de mult cu nisip printre picioarele oamenilor in lumea civilizata.ca sa nu mai zicem de masini.normal ca tre sa scoti bani din casierie sa platesti omului directore.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei