Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2008 - Anul XIII, nr. 274 (3955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: După alegeri sunt obligatorii consultări largi pentru un plan de ieşire din criză

Joi, 20 Noiembrie 2008 (13:58:37)
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, că după alegerile din 30 noiembrie sunt obligatorii consultări nu doar între partide, ci şi cu specialişti în diferite domenii, pentru conturarea unui plan de ieşire din criză şi de relansare a economiei.

Liderul PSD a spus că astfel de consultări nu trebuie să se limiteze doar la clasa politică, la ele trebuind să participe specialişti în economie şi finanţe atât din mediul privat, cât şi din mediul academic.

Geoană a afirmat că întreaga clasă politică ar trebui să dea dovadă de luciditate şi să lase deoparte lupta politică pentru iniţierea unor astfel de consultări, care să includă cei mai buni specialişti, indiferent de culoarea sau simpatiile politice, dar şi pe preşedintele Traian Băsescu, dacă acesta va dori să se implice.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Galaţi, după întâlnirea cu conducerea combinatului siderurgic ArcelorMittal, că şi actualul Guvern, dar în special următorul trebuie să se prezinte în Parlament cu un program care să aibă ca scop diminuarea efectelor crizei economice.

"Şi actualul Guvern, dar în special următorul trebuie să se prezinte în Parlament cu un program care să aibă ca scop diminuarea efectelor crizei economice. Dincolo de măsurile generale trebuie să se aibă în vedere probleme punctuale ale unităţilor economice afectate de criză. Atât managementul, cât şi sindicatele trebuie să ajungă la un parteneriat, iar reprezentanţii salariaţilor trebuie să ştie că măsurile care se vor lua nu sunt unele care să favorizeze patronatul, ci ca menire menţinerea locurilor de muncă", a declarat şeful statului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: După alegeri sunt obligatorii consultări largi pentru un plan de ieşire din criză.
 Vizualizări articol: 458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: După alegeri sunt obligatorii consultări largi pentru un plan de ieşire din criză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei