Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 nov 2008 - Anul XIII, nr. 264 (3945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: Geoană are mintea rătăcitoare şi schimbătoare

Duminică, 9 Noiembrie 2008 (16:31:06)
Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, l-a acuzat pe liderul PSD, Mircea Geoană, că are "mintea rătăcitoare şi schimbătoare", pentru că a pledat pentru menţinerea cotei unice, dar şi pentru aplicarea unor cote de impozitare diferenţiate, şi pentru că susţine că în SUA ar fi învins socialismul.

"Dorim să îi transmitem o veste domnului Geoană: în America nu a învins nici socialismul, nici capitalismul de stat, cum îşi închipuie dânsul", l-a ironizat, duminică, Theodor Stolojan pe Mircea Geoană.

Prim-vicepreşedintele PDL i-a replicat liderului PSD, arătând că la summitul G20, de pe 15 noiembrie, se va afirma foarte limpede ataşamentul liderilor mondiali faţă de principiile economiei de piaţă.

"Spre deosebire de ceea ce este în mintea rătăcitoare şi schimbătoare a domnului Geoană, spunem foarte limpede: criza financiară internaţională este rezultatul neglijării brutale a fundamentelor economiei de piaţă", a spus Stolojan.

El l-a acuzat pe preşedintele PSD, Mircea Geoană, că face promisiuni în funcţie de auditoriul căruia i se adresează pe moment.

"Ceea ce e important pentru Geoană este că vorbeşte limbi diferite, în funcţie de cine e de faţă. La întâlnirea cu electoratul spune că vrea să împartă cota unică în mai multe cote şi să impoziteze mai greu pe cine realizează venituri mai mari. La întâlnirea cu oamenii de afaceri spune că vrea să apere cota unică. Ar trebui să se hotărască", a declarat liderul PDL.

Theodor Stolojan a susţinut că una dintre măsurile necesare, propuse de PDL, este scutirea de impozit a profitului reinvestitit şi l-a acuzat pe Mircea Geoană că a preluat această idee de la democrat-liberali.

"Domnul Geoană, de câteva zile, a început să vorbească de scutirea de impozit a profitului reinvestit, dar îi putem da tot proramul nostru de guvernare, ca să se mai insipire din el", a spus Stolojan.

Liderul PDL a susţinut că "guvernarea Tăriceanu-Geoană" nu a făcut altceva decât să crească vulnerabilitatea României în faţa crizei internaţionale.

Liderul PSD Mircea Geoană a apreciat victoria lui Barack Obama în alegerile prezidfenţiale din SUA drept "o victorie a stângii" şi, invocând prietenia cu vicepreşedintele Joe Biden, şi-a exprimat încrederea că SUA vor fi parteneri ai unui "unui nou guvern de la Bucureşti care va şti să reaşeze România pe harta lumii".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: Geoană are mintea rătăcitoare şi schimbătoare.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: Geoană are mintea rătăcitoare şi schimbătoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei