Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 nov 2008 - Anul XIII, nr. 264 (3945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Colegiul Alimentar

„Balul bobocilor”, în trenul vieţii „Life Express”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
„Balul bobocilor” organizat joi seară, la Casa de Cultură Suceava, de elevii de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, a avut ca temă trecerea timpului - Trenul vieţii – „Life Express”. O călătorie cu multe provocări, cu multe opriri şi multă bună dispoziţie. Chiar dacă la început organizatorii au avut ceva probele cu sonorizarea, lucrurile s-au rezolvat rapid, iar cei zece prezentatori şi-au intrat în roluri imediat.

 

În rolul unui bebe - boboc

După anii în care au fost pasageri în acelaşi tren, au împărţit acelaşi vagon, elevii din clasele a XII-a i-au primit şi pe bobocii din clasele a IX-a în călătoria spre Colegiul Alimentar.

Pentru că sunt încă timizi şi abia au urcat în tren, bobocii au fost provocaţi de organizatori (prima probă de concurs) să joace cât mai bine rolul de bebe - boboc. A fost o probă amuzantă, la care toţi bobocii merită nota zece, cel puţin pentru ţinutele de bebeluşi, cu boneţele, căciuliţe, babeţele la gât, dar şi accesorii: suzete, păpuşi de pluş, sticle cu lapte. Fiecare boboc s-a autocaracterizat în faţa juriului, din postura de bebe - boboc.

 

Şcolari, la proba de dicţie

După proba bebeluşilor, a urmat un moment artistic, dans cu Delia Tudose, urmat de parodia „Cronica Cârcotaşilor”. Au fost ironizate personaje ca Guţă – manelistul, Monica – Hormonica şi soţul ei Columbeanu, Dolănescu, Garcea, Becali, Bănel. Nu au lipsit nici bebeluşele (travesti).

Spectacolul a continuat cu un dans latino, interpretat de Andrei Saltan şi Alexandra Asofronie, însoţiţi de şase fete talentate.

A doua intrare pe scenă a bobocilor, în trenul „Life Express”, a fost în calitate de şcolari, ocazie cu care au avut de trecut printr-un exerciţiu de dicţie. În general, cele 11 perechi de boboci s-au descurcat la „frământările de limbă”, fiind încurajaţi şi de public.

 

Prezentare de modă

Trupa „Black and White”, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, a prezentat un dans modern, apreciat şi aplaudat de adolescenţi, după care a urmat unul dintre cele mai creative momente din spectacol: prezentare de modă cu ţinute pictate de elevi.

Pe scenă au intrat modelele îmbrăcate în ţinute confecţionate din pânză pictată. Ele erau însoţite de „pictori celebri”, modele masculine, ce ţineau în mână pensula şi paleta pentru culori, mimând că actul artistic nu s-a terminat. Această paradă a culorii, frumuseţii şi creativităţii a fost pregătită de elevii de la „Alimentar” sub îndrumarea profesoarei Mihaela Lăzărean.

 

Parodie şi dans

Bobocii au trecut şi prin „focul” paşilor de dans, probă care pe unii dintre adolescenţi i-a pus la mare încercare. I-au salvat doar buna dispoziţie, şarmul şi prospeţimea cu care s-au prezentat în faţa publicului. Nu a lipsit din spectacol folclorul românesc, reprezentat cu brio de cinci perechi de dansatori din liceu, care au susţinut câteva suite de dansuri, pe ritmuri moldoveneşti, însoţite de chiote şi strigături.

Parodia „Din dragoste” pregătită de organizatori a început pe scenă, cu moderatorul Mircea Radu şi invitatul său părăsit de iubită, şi a  continuat pe un video proiector, acasă la Virginica (imagini filmate de „actori” înainte de spectacol).

Finalul parodiei s-a derulat pe melodia „Puşca şi cureaua lată...”, cu toate personajele (unele travesti) prezente în studioul lui Mircea Radu.

Spre finalul spectacolului, opt fete au susţinut un dans pe melodia solistei Ruslana, după care au fost invitaţi în scenă bobocii, în ţinute de seară, elegante.

A fost şi momentul în care prezentatorii i-au chemat pe scenă pe organizatorii spectacolului, elevii claselor a XII-a, pentru a fi văzuţi şi aplaudaţi de colegi lor din sală, pentru realizarea unui bal reuşit.

 

Alegerea celor mai frumoşi boboci

Miss Boboc - Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava - a fost aleasă Isabela Băiţan. Mister Boboc 2008 a fost desemnat Ovidiu Abogătoaie. Pe poziţia a doua s-au situat bobocii Alexandra Cucoş şi Alexandru Anuşca.

Premiul al III-lea a fost împărţit  între concurenţii Iustina Poenaru şi Alin Ursul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Balul bobocilor”, în trenul vieţii „Life Express”.
 Vizualizări articol: 2237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
„Balul bobocilor”, în trenul vieţii „Life Express”5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   1 trimis de
( 8 nov 2008, 12:20:32
Frumos bal, numai ca mi-a fost lene sa citesc tot articolul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei