Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 nov 2008 - Anul XIII, nr. 264 (3945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Provocare

Mîrza propune dezbateri faţă în faţă pe fiecare colegiu în parte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, candidat la Senat în colegiul Fălticeni, propune celorlalte partide care şi-au avansat candidaţi la alegerile parlamentare din 30 noiembrie să stabilească de comun acord un program de dezbateri cu candidaţii pe fiecare colegiu în parte.

Mîrza consideră că în acest fel oamenii vor înţelege mai bine ofertele fiecăruia, le vor putea compara şi îşi vor putea exprima votul în cunoştinţă de cauză.

„Sesizez că prin fel de fel de comunicate de presă, prin fel de fel de lucruri puse în gura candidaţilor, vin să răstoarne munţii Bucovinei sau de mâine va curge miere prin şanţurile din judeţul Suceava. Fiecare vine cu declaraţii care mai de care mai promiţătoare, de belşug şi bunăstare. În felul acesta zic eu că populaţia poate să compare ce are unul, ce are altul ca şi idei ca şi program şi ca şi mod de a  se prezenta. Sens în care propun o discuţie a tuturor liderilor partidelor politice cu conducerile posturilor de televiziune pentru a stabili dezbateri publice. Atunci o să se vadă, mergând pe arborele genealogic, unde sunt rădăcinile şi originile candidaţilor. Ale unora de la PD-L s-ar putea să se găsească prin PSD sau prin ţările din jur”, a conchis preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza propune dezbateri faţă în faţă pe fiecare colegiu în parte.
 Vizualizări articol: 1015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 5 voturi
Mîrza propune dezbateri faţă în faţă pe fiecare colegiu în parte2.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Remember trimis de
( 8 nov 2008, 11:41:00
Alo ,alo, tovarase Mirza , in campania din vara nu te prea incumetai la confruntari ,, face to face" si dintr-o data ti-a venit cheful sa o faci . Stiu eu de ce. Pentru ca nu ai de-a face cu Flutur.
2.   Mintea lui Mirza cea de pe urma trimis de
( 8 nov 2008, 12:26:19
Adevar graieste Interraly. Mult s-a mai rugat dl Flutur, la locale, sa stea fata in fata cu dl Mirza! Dl Mirza, nu si nu, ca el nu are ce vorbi cu dl Flutur, el vorbeste cu alegatorii! Ca tot veni vorba... Zicea, mai ieri, dl Mirza, ca dl Flutur va confisca politic Ziua Nationala. Uite cine vorbeste!? La cate panglici a taiat in cei patru?... opt?... doisprezece?.. sau mai multi? ani in care a fost Pixul nr. 1 al judetului, i-ar iesi, daca le-ar coase, o lungime care sa lege Suceava de Cajvana, acolo unde ar fi trebuit sa candideze in aceasta campanie. Chiar, de ce nu canideaza dl Mirza acasa la el, la Cajvana? Oare nu rudele tale, nu vecinii tai iti sunt aproape la greu? Sau e mai usor de trecut peste o infrangere in deplasare decat peste o infrangere acasa.
3.   PENSIONARI la recrutare ? trimis de
( 9 nov 2008, 20:40:18
Vreme lor a trecut demult. Acu CICA sa mai schimbat ceva. Oare cati ani...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei