Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 nov 2008 - Anul XIII, nr. 264 (3945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Olteanu s-a adresat Poliţiei şi BEM după ce au fost difuzate materiale calomnioase despre el

Duminică, 9 Noiembrie 2008 (13:56:49)
Liberalul Bogdan Olteanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Poliţia a reţinut, pe bulevardul Ion Mihalache, două persoane aflate sub influenţa drogurilor, care răspândeau materiale calomnioase despre el şi a anunţat că s-a adresat Secţiei 4 de Poliţie şi BEM în acest caz.

De asemenea, Olteanu a cerut identificarea şi pedepsirea vinovaţilor, inclusiv a tipografiei unde au fost produse respectivele materiale. El a precizat că există mijloace prin care poate fi identificată tipografia.

Potrivit lui Bogdan Olteanu, în urmă cu 24 de ore, în zona Domenii, au fost găsiţi şi duşi la secţia de Poliţie doi indivizi care distribuiau un material fals, sub forma unei cărţi poştale, aparent fiind material de campanie electorală.

"Materialul distribuit vineri şi sâmbătă noaptea, în Pajura şi Domenii, nu are nicio legătură cu proiectele mele, urmăreşte în mod grosolan să mă compromită şi să anuleze astfel sprijinul miilor de semnatari pe care l-am obţinut pentru stăvilirea lăcomiei imobiliare şi reabilitarea unor spaţii de cultură şi sport", a spus liberalul.

El a susţinut că, potrivit afirmaţiilor poliţiştilor, cei doi bărbaţi reţinuţi ar fi fost sub influenţa drogurilor, iar la secţia de Poliţie au dat declaraţii în care "au recunoscut faptul că în schimbul unei sume de bani au fost angajaţi să distribuie materiale false" despre el.

Bogdan Olteanu a precizat că ancheta Poliţiei în acest caz este în curs de desfăşurare.

Jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă au primit materialele incriminate. Acestea au formatul unei cărţi poştale de dimensiuni mai mari. În partea stângă au fotografia lui Bogdan Olteanu şi sloganul "Protecţie pentru minorităţile sexuale!", iar în dreapta este imaginea a două mâini bărbăteşti împreunate, care au verighete.

Pe verso, materialul cuprinde un mesaj - petiţie atribuit lui Olteanu, prin care acesta le-ar transmite bucureştenilor că locuitorii din zonă îşi doresc ca minorităţile sexuale să se poată exprima liber, iar actualul sediiu al Teatrului Masca să devină un centru multicultural în acest scop.

Olteanu a menţionat, însă, în conferinţa de presă, că are cinci petiţii publice pe care şi le asumă, referitoare la salvarea Teatrului Masca, a Teatrului de vară Bazilescu, a Ştrandului Tineretului, la deschiderea magistralei de metrou Bucureşti şi la crearea de noi spaţii verzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olteanu s-a adresat Poliţiei şi BEM după ce au fost difuzate materiale calomnioase despre el.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olteanu s-a adresat Poliţiei şi BEM după ce au fost difuzate materiale calomnioase despre el0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei