Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 nov 2008 - Anul XIII, nr. 264 (3945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Mîrza spune despre Onofrei că face declaraţii „măscăricioase”

Duminică, 9 Noiembrie 2008 (13:33:02)
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, candidat la Senat în colegiul Fălticeni, consideră că prim- vicepreşedintele PD-L Suceava, Orest Onofrei, candidat la Senat dar în colegiul Suceava, face declaraţii „măscăricioase”. Mîrza s-a referit la ironiile lansate de Onofrei după ce social democraţii au făcut o serie de comentarii vizavi de victoria lui Barack Obama la preşedinţia SUA, văzută ca pe un semn că PSD va câştiga alegerile din 30 noiembrie. „Am aflat de la PSD că Barack Obama este PSD-ist şi că ara mama născută la Fălticeni. Aşa ar putea fi interpretată disperarea cu care lideri marcanţi ai PSD văd în alegerea lui Obama un semn divin că s-ar putea întoarce la butoane”, i-a luat peste picior Onofrei pe social democraţi. Mîrza apreciază drept „o iresponsabilitate” să te iei „de cel mai puternic om al planetei” catalogând declaraţiile lui Onofrei drept „măscăricioase”. „Din lipsă de idei, de proiecte, văd un candidat al PD-L făcând nişte declaraţii măscăricioase. Nu vreau să fac nici un comentariu la declaraţiile sale pentru că mi se par o iresponsabilitate să te iei de cel mai puternic om al planetei acum şi să-i cauţi arborele genealogic. Poate că va căuta arborele genealogic la liderii săi politici, că i-ar găsit pe undeva prin nişte ţinuturi foarte curioase”, a spus Mîrza.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza spune despre Onofrei că face declaraţii „măscăricioase”.
 Vizualizări articol: 1026 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza spune despre Onofrei că face declaraţii „măscăricioase”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
( 9 nov 2008, 17:37:31
Mey nea Marzac, te respect ca esti boss cu sange rece, dar vezi si tu cum te exprimi. Da-o in pelea mesii. Mascaricios ai fost tu de data asta, incepi sa semeni cu un bunicutz iesit in parc cu nepotelul, care asteapta sa ii vina randul la jucat sah si table.

Eu stiu ca Onofrei e JEGOS si ORDINAR, nu mascaricios. ZI-o pe fata, nu mai ocoli subiectul cand il descrii pe pocaitul asta de doi bani.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei