Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 nov 2008 - Anul XIII, nr. 264 (3945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incredibil

20.000 de bulbi de lalele olandeze, furaţi din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La doar câteva zile după ce zeci de angajaţi ai Direcţiei Domeniului Public au plantat 60.000 de bulbi de lalele pe spaţiile verzi existente de-a lungul principalei rute de acces a Sucevei, o treime dintre aceştia au dispărut ca prin minune, într-o singură noapte.

Mai mult, hoţii de lalele au reuşit performanţa de a fura aproximativ 20.000 de bulbi, din centrul municipiului de judeţ, fără să fie văzuţi de cineva, chiar de au avut de scormonit şi pământul din faţa sediului Poliţiei Municipale, cel al Primăriei şi din faţă de la Dom Polsky, deşi în zonele respective se circulă intens şi ar trebui să treacă şi o mulţime de patrule de poliţie.

 

Pagube de 12.000 de lei, produse pe nevăzute

„E greu de crezut că se poate întâmpla aşa ceva în mijlocul oraşului, într-o zonă intens circulată, unde ar trebui să existe măcar un martor la cele petrecute. Am luat la rost şi Poliţia Comunitară, dar ei spun că nu au văzut nimic. Terenul era proaspăt săpat, bulbii au fost scoşi cu destulă uşurinţă, dar e incredibil cât de mult au putut fura într-o singură noapte, fără să se sesizeze cineva. Din păcate, este vizibil faptul că civilizaţia lasă încă mult de dorit pe la noi”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi, indignat de distrugerile provocate de hoţi.

“Pe primul om care îl prindem că mai încearcă să fure lalele, îl amendăm cu suma maximă, să stea pe gânduri înainte să mai vrea aşa ceva”, a adăugat Lucian Harşovschi.

Acesta a cerut Poliţiei Comunitare să supravegheze măcar de acum înainte zonele în care hoţii nu au apucat să fure restul de bulbi de lalele, importate din Olanda, pentru ca în primăvară, când acestea ar trebui să înflorească, pe lateralele principalei străzi a Sucevei să nu fie doar pământul răscolit de hoţi.

Valoarea bulbilor furaţi de pe spaţiile verzi ale municipalităţii sucevene se ridică la peste 12.000 de lei (120 de milioane lei vechi), fără a fi luată în calcul şi forţa de muncă utilizată la plantarea acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20.000 de bulbi de lalele olandeze, furaţi din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
20.000 de bulbi de lalele olandeze, furaţi din centrul Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sigur ca da... trimis de
( 8 nov 2008, 13:45:34
Pai cum sa vada politia comunitara cand se fura in acest oras??? ii jicniti!!! Lor li sau dat sarcini sa opreasca taxiurile in trafic si sa le verifice de autorizatii... sa amendeze masinile parcate in fata casei de cultura...etc. Cum sa mai aiba ochi si pentru hoti?
2.   HAHA trimis de
( 8 nov 2008, 13:52:34
sigur ca s-au furat 20.000 de bulbi ... numarati !!! normal, s-au cumparat 40.000 de bulbi, iar pe "factura fiscala" au fost trecuti 60.000, iar pretul de 20.000 au fost impartiti egal, frateste, pentru fiecare institutie. parerea mea

dar romanii sunt hoti ! pana si mireasa la nunta ti-o fura !
3.   Interesant trimis de
( 8 nov 2008, 13:59:24
Hotii au furat 20000 de bulbi de lalele olandeze in valoare de 120 milioane lei vechi ? Greu de crezut ! Poate cei responsabili cu "ingropatul" laleleor vor spune ce s-a intamplat in realitate ! Asta numai daca nu sunt si ei implicati in "afacere", ci doar executanti !
4.   Re trimis de
( 9 nov 2008, 13:18:20
Cine a reclamat probabil tot acesta a si furat bulbii . Interesant , bulbii au fost ingropati in pamant , daca ar fi fost pusi la suprafata era mai simplu sa constate lipsa....asa ca GENRATIALOL are dreptate .

Daca au fost furati cu siguranta tot cei care au plantat acesti bulbi iau si furat , numai ei stiau unde au fost ingropati ......sau au vandut pontul............prea e cusut cu ata alba .
5.   Lalele trimis de
( 9 nov 2008, 18:11:10
chiar ne credeti prosti, ar trebui efectuata o ancheta, sunt necesari bani pentru campania electorala, mai vedeti poate plantati in acte si niste pomi dar din cei cu valoare mare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei