Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 aug 2008 - Anul XIII, nr. 196 (3877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paleu către Tadici: Să-ţi ceri scuze pentru rahatul pe care l-ai făcut la Olimpiadă!

Joi, 21 August 2008 (16:51:37)

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Handbal, Petru Paleu, şi selecţionerul echipei feminine a României, Gheorghe Tadici, s-au certat în direct la Sport.ro, oficialul federal spunându-i tehnicianului că ar trebui să-şi ceară scuze "pentru rahatul pe care l-a făcut la Olimpiadă".
  Cei doi s-au certat timp de aproape o oră, acuzându-se reciproc că au distrus handbalul românesc. Paleu a trecut la atacuri personale, spunând despre Tadici că "a intrat la andropauză", iar acesta i-a replicat că este "un intrus în handbal", care îşi face publicitate cu acest sport. "Te-ai comportat ca un cioban cu jucătoarele. Ai o echipă de aur şi ţi-ai bătut joc de ea. Să îţi fie ruşine de cum ai reprezentat România la Olimpiadă! Să-ţi ceri scuze pentru rahatul pe care l-ai făcut la Olimpiadă. Ţi-ai bătut joc de fetele astea. Te-ai comportat ca un ţăran, le-ai vorbit ca un ordinar. Dacă aveai un pic de ruşine îţi dădeai demisia. Recunoaşte-ţi mârlănia şi dă-ţi demisia de onoare. Nu ţi-e ruşine, eşti un ordinar!", i s-a adresat Paleu lui Tadici.

Paleu a adăugat că pe Tadici "îl doare în fund" de jucătoarele echipei naţionale.

Selecţionerul i-a replicat vicepreşedintelui FRH, făcându-l agramat şi parvenit: "Eşti un agramat, nu şti să vorbeşti. Un parvenit. Te-ai bătut în piept cu cărămida pe munca mea şi a fetelor şi ai făcut excursii la Sankt-Petersburg şi în Franţa fără să ai nicio treabă".

Tadici a adăugat că Petru Paleu a făcut mult rău handbalului. "Lumea handbalului ştie ce a făcut Tadici în handbal şi ştie ce a făcut Paleu. Eu nu m-am băgat în construcţii de maşini, de case, unde nu mă pricep. Trebuia pus la punct acest individ care a venit meteoric şi a făcut foarte mult rău handbalului", a menţionat antrenorul naţionalei, adăugând că este "trist, dezamăgit şi supărat" de criticile lui Petru Paleu.

Naţionala de handbal feminin a României, cotată printre favorite înaintea Jocurilor Olimpice, a fost învinsă, joi, de echipa Franţei, după patru reprize de prelungiri, cu scorul de 36-34 (12-13, 27-27, 4-4, 5-3), în turneul pentru locurile 5-8, urmând a întâlni selecţionata Suediei în disputa pentru clasarea pe locurile 7-8.

Încă dinaintea Jocurilor Olimpice, mai multe handbaliste din actuala generaţie au anunţat că se vor retrage din echipa naţională după această competiţie. Printre ele se numără şi portarul Luminiţa Huţupan Dinu, dar şi fostul căpitan Steluţa Luca, care a renunţat chiar şi la participarea la competiţia de la Beijing.

De altfel, Huţupan şi-a reconfirmat, joi, după meciul cu Franţa, intenţia de a se retrage din echipa naţională. "Nu vreau să vorbesc acum, prefer să o fac după ultimul meci. Dar oricum e ultima mea Olimpiadă, că vreau să mă retrag", spus Huţupan pentru trimisul MEDIAFAX la JO-2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paleu către Tadici: Să-ţi ceri scuze pentru rahatul pe care l-ai făcut la Olimpiadă!.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paleu către Tadici: Să-ţi ceri scuze pentru rahatul pe care l-ai făcut la Olimpiadă!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu stiu cine e trimis de
(21 aug 2008, 18:22:08
Nu stiu cine e Paleu, dar de rezultatele catasrofale obtinute cu asemenea jucatoare talentate, vinovat in cea mai mare masura este Tadici, care, oricat de bun cunoscator al tehnicilor si tacticilor de joc ar fi, s-a comportat mizerabil cu aceste sportive pe care le-a desconsiderat ca oameni. Este absolut imposibil sa se comporte atat de grobian cu ele si in acelasi timp sa intareasca coeziunea colectivului; sunt femei mature, multe dintre ele casatorite, unele, cu copii poate, au personalitatea si mandria lor care nu pot fi terfelite in vazul milioanelor de telespectatori, a miilor de spectatori si ceas de ceas, la antrenamente! La intreruperile cerute de antrenori se vedea clar diferenta intre relatiile din celelalte echipe si echipa Romaniei, unde acest antrenor se comporta ca si cu niste slugi.Federatia a fost impasibila, de ce? Rezultate, rezultate, dar cei de la care le pretindem, nu sunt si ei, oameni? Fetele astea au adus mai multa glorie tarii decat toti fotbalistii!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei