Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 aug 2008 - Anul XIII, nr. 196 (3877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei pietoni, victime în accidente în doar câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marţi, în interval de câteva ore, trei pietoni au fost implicaţi în accidente rutiere. Două dintre victime au fost lovite de maşini pe trecerile de pietoni din municipiul Suceava.

Primul dintre accidente s-a petrecut dimineaţa, pe strada Armatei din municipiul Fălticeni. Constantin G., în vârstă de 40 de ani, din Fălticeni, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, a accidentat o bătrână de 71 de ani, Maria S., care, au stabilit poliţiştii, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura.

Victima a fost accidentată grav, suferind o fractură la umăr şi o plagă contuză parietală stânga.

Un alt eveniment rutier în care a fost implicat un pieton s-a petrecut în jurul orei 12.45, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Suceava. Un şofer de 28 de ani, Ovidiu P., din Dumbrăveni, l-a lovit pe trecerea de pietoni pe Mihai Z., de 18 ani, care, au stabilit agenţii de la circulaţie, se angajase regulamentar în traversare.

Spre seară, în jurul orei 19.00, şi pe Calea Unirii din Suceava, în zona Carrefour, s-a petrecut un accident după acelaşi scenariu. Samuel A., în vârstă de 24 de ani, din oraşul Siret, aflat la volanul unei maşini, a accidentat-o pe trecerea de pietoni pe Sofronia S., de 48 de ani, din Timiş.

În ambele cazuri victimele au fost rănite uşor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei pietoni, victime în accidente în doar câteva ore.
 Vizualizări articol: 2227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Trei pietoni, victime în accidente în doar câteva ore3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   !! trimis de
(21 aug 2008, 11:06:22
" Doua dintre victime au fost lovite de masini pe trecerile de pietoni din municipiul Suceava."

Tot prostu are carnet ... ****'va'n gura !
1.1  RE: !! trimis de
(21 aug 2008, 15:50:54
si animalele se uita cind trec,oameni cu atit mai mult ar trebui sa nu se creada ca au viata lor in mina si pot face ce vor ei

prieteni stiu de ce.........
2.   PIETONI ... trimis de
(21 aug 2008, 11:43:32
Asa le trebuie!!!! Nici macar nu se uita in dreapta sau in stanga; vad trecere de pietoni si merg inainte ca oile fara sa se asigure !
2.1  RE: PIETONI ... trimis de
(21 aug 2008, 15:26:05
Am impresia ca esti sofer de incubator facut la fara fregventa. Tu sti ca legea te obliga sa circuli cu viteza redusa pana la evitarea oricarui pericol? Mai sti ca trebuie sa adaptezi viteza in functie de categoria de drum, conditiile meteo, in general trebuie sa cunosti legislatie ceea ce tu saracu esti departe semn ca intr-o buna zi voi fi chemat sa te razuiesc de pe un copac. Pentru tine nu ar fi pacat, doamne fereste pentru cei care sunt cu tine in masina si ptr. pietoni si ceilalti participanti la trafic. Halal sofer. Slabe sanse ai sa imbatranesti. Te sfatuiesc ca un partener de trafic cu o vechime de 30 de ani in conducere sa-ti revizuiesti cunostintele in domeniul auto altfel esti pericol social.
2.2  RE: PIETONI ... trimis de
(21 aug 2008, 18:34:00
tovarase partener de trafic cu permis de acu 30 de ani. legea nu te obliga sa reduci viteza pana la limita evitarii oricarui pericol. asta ai invatat tu acu 30 de ani cand ti-ai luat permisul. legea s-a schimbat intre timp, de mai multe ori. si asta din prevederile la care s-a renuntat, si motivul renuntarii a fost faptul ca orice sofer implicat in orice accident era cel putin partial vinovat de accident. si ca sfat mai practic, in giratoriu acum e prioritate de stanga, asta e alta din prevederile care s-au schimbat si e una teribil de necesata.
3.   Gura mik trimis de
(21 aug 2008, 12:41:09
dc vb doar k sa te afli in traba...matusamea ce vino o avut ca "italianu" ala a calcat`o pe prima banda de circulatie...el depasea un bus prin partea dreapta...nu a vazut`o shi a luat`o pe capota...si asta inseamna k de vina e pietonu????

3.1  RE: Gura mik trimis de
(21 aug 2008, 17:07:27
CARE ITALIAN?ASA NUMITI VOI MOLDOVENII CARE PLEACA IN ITALIA SI SE INTORC INAPOI CU O MASINA IAR EI SUNT VAI STEAUA LOR,DE NU LE MAI AJUNGI CU SCARA LA NAS,AU UITAT DE UNDE AU PLECAT?AU UITAT CAND FOLOSEAU CUVINTELE CHISORCOS,BAT,DANSUL{LA C***T}SI TU NUMESTI ITALIAN
4.   ... trimis de
(21 aug 2008, 16:06:45
uneori si pietoni sunt de vina se arunca pe trecerea de pietoni fara sa se uite daca vine vro masina(unde nu sunt semafoare) dar sunt si soferi care nu ar trebui sa fie soferi ar mai trebui sa stea acasa si sa mai invete regulile de circulatie.
5.   FOARTE BINE trimis de
(21 aug 2008, 16:56:51
CINE NU SE ASIGURA LA TRECEREA DE PIETONI PLATESTE CU VIATA SI ASTA E NORMAL.
6.   Prea multi trimis de
(21 aug 2008, 17:49:51
prea multi prosti la volan.. si prea multi si aici care comenteaza articolul.

legea te obliga ca la trecerea de pietoni sa reduci viteza, iar daca sunt pietoni angajati pe trecere sa opresti. asta e legea. simplu. problema e ca nu se respecta. iar cea mai mare problema e ca politia nu-si face treaba. cand se vor da amenzi pentru orice greseala se va circula in siguranta si la noi.
6.1  RE: Prea multi trimis de
(21 aug 2008, 20:59:26
Asa este. Nu pot sa cred ca unii care au carnet nu stiu ca la trecerea de pietoni se reduce viteza si daca este vreun pieton angajat in trecere se opreste. Cum ati luat carnet daca nu stii care e rolul trecerii de pietoni? Ce ati spune daca cineva din familia voastra ar fi accidentat pe trecerea de pietoni? Cine ar fi de vina in acest caz?
6.2  RE: Prea multi trimis de
(21 aug 2008, 21:03:28
prosti sunt multi la volan,dar nici pietonii nu-s mai deasupra...chiar azi la trecerea de pietoni din dreptul pietei mici, o "pietoanta" mai avea 2m pana la trecere,dar ca o oita ce este,fara sa se asigure s-a bagat in fata mea,si cand am intrebat.o daca trecerea de pietoni nu e facuta si pt ea, am primit superba replica: "ce ba ti-ai luat strada?".....lenea e cucoana mare...sau unora cred ca le place sa traiasca pe muchie de cutit
6.3  RE: Prea multi trimis de
(22 aug 2008, 07:37:50
tocmai de aceea cu cat sunt altii mai tonti si mai chiori cu atat trebuie sa fim noi, ca soferi, mai atenti.

de politie nu mai zic nimic...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei