Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mircea Geoană: După alegeri, "Moldova va fi în culoarea plăcută a roşului"

Duminică, 25 Mai 2008 (15:02:53)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Piatra Neamţ, că după data de 1 iunie, când se vor desfăşura alegerile locale, "Moldova va fi în culoarea plăcută a roşului", transmite corespondentul MEDIAFAX.
 
  Geoană a spus, într-o conferinţă de presă, că este optimist în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor locale, arătând că, potrivit sondajelor de opinie, PSD va obţine cel mai mare număr de preşedinţi de Consilii judeţene şi primari.

"A fost făcut un sondaj de opinie pe întreaga ţară, iar în urma rezultatelor ştiu sigur că vom obţine cel mai mare număr de primari şi preşedinţi de consilii judeţene din România. În acelaşi timp, vom fi cei care vor primi cele mai multe voturi pe ordin politic. Toate acestea se vor întâmpla în pofida resurselor enorme şi făţarnice pe care alte partide le-au cheltuit pentru a colora tot în unele oraşe, PSD va câştiga alegerile", a declarat Geoană.

El a mai spus că are încrede în candidaţii PSD care vor câştiga în faţa unor contracandidaţi ce au resurse mari în campanie după ce au făcut bani din politică.

"Astfel de oameni au de luptat cu candidaţi actuali de la PDL care au făcut bani din politică, ca Flutur sau Berceanu. Sondajele care sunt lansate pe piaţă pentru manipulare nu ne sperie, suntem vaccinaţi. Sunt sigur că la Neamţ PSD va câştiga alegerile. Ioan Munteanu va fi preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, iar Răzvan Bobeanu va ajunge în turul II şi atunci altfel vom discuta", a spus Geoană.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a făcut, duminică, o vizită în judeţul Neamţ, care a avut ca scop mobilizarea electoratului propriu pentru a participa la vot şi închegarea echipelor care se ocupă de o campanie curată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Geoană: După alegeri, "Moldova va fi în culoarea plăcută a roşului".
 Vizualizări articol: 380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Geoană: După alegeri, "Moldova va fi în culoarea plăcută a roşului"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei