Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 50 (8579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cei opt suceveni de la echipa națională de handbal juniori a României și-au aflat adversarii de la Europene

Vineri, 1 Martie 2024 (15:53:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa națională de handbal juniori Under 18 a României antrenată de Vasile Boca, coordonatorul centrului de copii și juniori al Clubului Sportiv Universitar din Suceava, va avea parte de o grupă foarte dificilă în luna august, la turneul final al Campionatului European din Muntenegru.

„Sorții ne-au repartizat într-o grupă extrem de puternică, alături de reprezentantele unor școli de handbal redutabile. Spania nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind campioana ultimelor două ediții ale europenelor U18. Portugalia e o echipă pe care am reușit să o vedem pe viu și la Open-ul din Suedia. Impresionează la capitolul tehnică individuală și are un concept de joc asemănător cu cel spaniol. Handbalul austriac este într-o creștere permanentă, ultimul rezultat de la Campionatul European al echipei de seniori confirmând acest lucru. La U18 au fost adversarii noștri la turneul de calificare, joacă un handbal bun, în mare viteză și au câteva individualități foarte valoroase. Sperăm foarte mult să putem alinia cel mai bun lot posibil la acest Campionat European. Vom lua fiecare joc în parte și vom încerca să scoatem maxim din tot ce putem. Ne-am dorit foarte mult calificarea la acest european, am muncit foarte mult pentru asta, iar acum vom avea oportunitatea să jucăm cu cei mai buni adversari. Avem mare încredere în echipa noastră și cu multă muncă, cu angajament total și disponibilitate la efort cred că putem face un campionat reușit”, a declarat selecționerul Vasile Boca.

Echipa națională de juniori a României s-a bazat pe șase handbaliști de la Clubul Sportiv Universitar Suceava la turneul de calificare la Campionatul European desfășurat luna trecută, este vorba de Răzvan Rîpă, Codrin Dascălu, Andrei Rață, Teodor Ilucă, Eduard Rusu și Emanuel Șerban, plus kinetoterapeutul Mihai Vornicu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei opt suceveni de la echipa națională de handbal juniori a României și-au aflat adversarii de la Europene.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei opt suceveni de la echipa națională de handbal juniori a României și-au aflat adversarii de la Europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei