Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 50 (8579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Despăgubiri majorate pentru familia unui minor de 4 ani care a murit într-un accident rutier

Vineri, 1 Martie 2024 (15:33:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Punct final într-un dosar în care un șofer a fost judecat pentru că a provocat decesul unui copilaș în vârstă de numai 4 ani într-un accident rutier care a avut loc în municipiul Suceava. Vasile Narcis Sofron a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă și a primit 2 ani și 6 luni de închisoare, pedeapsa fiind suspendată pe durata unui termen de încercare de 3 ani de zile. Inculpatul are impuse mai multe restricții și obligații, printre altele având de prestat 80 de zile de muncă în folosul comunității. Curtea de Apel Suceava, acolo unde s-a finalizat dosarul, a admis solicitările familiei minorului și au majorat daunele morale acordate. Dacă la Judecătoria Suceava sumele totale ce trebuiau primite erau de 115.000 de euro, acum familia trebuie să primească în total 175.000 de euro. 

Pe 9 aprilie 2021, în jurul orei 19.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, între Catedrală și Nordic, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că Vasile Narcis Sofron, atunci în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui VW Golf, cu care se deplasa pe direcția dinspre Catedrală către Nordic, a efectuat la un moment dat manevra de întoarcere neregulamentară a mașinii, fără a se asigura corespunzător, moment în care a intrat în coliziune lateral-frontală cu un Seat Ibiza care era condus pe aceeași direcție de mers de către Daniel Cuciurean, în vârstă la acea vreme de 33 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a minorului în vârstă de 4 ani, pasager pe locul din dreapta față în autoturismul Seat. Băiatul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, fiind internat pe secția de Pediatrie ATI. El a suferit ruptură de splină şi hematom hepatic, dar cea mai mare problemă a fost legată de leziunile cerebrale. S-au făcut mari eforturi pentru salvarea lui, însă din păcate acesta a decedat ulterior.

După o anchetă complexă, procurorul de caz a dispus trimiterea în judecată a bărbatului care a făcut manevra de întoarcere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Despăgubiri majorate pentru familia unui minor de 4 ani care a murit într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Despăgubiri majorate pentru familia unui minor de 4 ani care a murit într-un accident rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei