Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 50 (8579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Și-a ștrangulat cu un cablu și și-a bătut fosta iubită deși avea interdicție să se apropie de ea

Vineri, 1 Martie 2024 (16:00:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ a ajuns în arest după ce a bătut-o cu pumnii și picioarele pe fosta concubină, iar apoi a ștrangulat-o cu un cablu. S-a întâmplat în cursul zilei de 27 februarie, iar individul care a agresat-o pe femeie nu a ținut cont că avea interdicție să se apropie de ea. Și nu a fost singura oară când a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Suceava valabil jumătate de an. Cu două zile mai devreme, pe 25 februarie, a intrat, de asemenea, în curtea gospodăriei, deși avea interdicție în acest sens

”La data de 25.02.2024 nu a respectat sentința civilă emisă de Judecătoria Suceava, respectiv a încălcat ordinul de protecție valabil pentru o perioadă de 6 luni, prin care i s-au impus acestuia mai multe interdicții/măsuri, constând în aceea că s-a deplasat la locuința fostei sale concubine și a pătruns în curtea imobilului de locuit, deşi cunoștea că prin emiterea ordinului de protecție mai sus menționat i-a fost interzis acest lucru, iar ulterior, la data de 27.02.2024, a încălcat din nou ordinul de protecție deplasându-se la locuința fostei sale concubine, a pătruns în casa de locuit, deşi cunoștea că prin emiterea ordinului de protecție mai sus menționat i-a fost interzis acest lucru şi a exercitat acte de violență împotriva acesteia prin lovirea cu pumnul în zona feței și ulterior cu piciorul în zona capului, urmate de strangularea acesteia cu un cablu, fiindu-i provocate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un număr de 12-14 zile, conform înscrisurilor medico-legale emise de SJML Suceava”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Gelu Alexa, din comuna Adâncata, a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost dus în fața unui magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Suceava, care a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. El este acuzat de comiterea infracţiunilor de ”încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute de lege”, respectiv ”lovire sau alte violențe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a ștrangulat cu un cablu și și-a bătut fosta iubită deși avea interdicție să se apropie de ea.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Și-a ștrangulat cu un cablu și și-a bătut fosta iubită deși avea interdicție să se apropie de ea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei