Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 41 (8570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Gheorghiu: „Aprobarea costurilor pentru centura Humorului reprezintă finalizarea unui nou angajament luat de Gheorghe Flutur față de suceveni”

Marţi, 20 Februarie 2024 (15:59:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că aprobarea de către Consiliul Județean a indicatorilor tehnico-economici și a costului pentru viitoarea șosea de centură a orașului Gura Humorului reprezintă dovada finalizării unui nou angajament luat de șeful administrației județene Gheorghe Flutur față de suceveni cu privire la dezvoltarea infrastructurii rutiere. „O infrastructură de transport modernă este unul dintre pilonii dezvoltării Bucovinei, motiv pentru care președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, s-a implicat, ori de câte ori a avut posibilitatea, în promovarea și realizarea proiectelor de modernizare a infrastructurii rutiere din județ și a celor care leagă județul de restul țării. Una dintre cele mai bune dovezi ale succesului eforturilor sale este faptul că Autostrada A7 nu se va opri la Pașcani, ci va trece prin Suceava, ajungând până la Siret. Astfel, a fost finalizat un nou angajament pe care Gheorghe Flutur și l-a asumat față de suceveni. Consiliul Județean Suceava a aprobat costul realizării variantei ocolitoare a orașului Gura Humorului”, a precizat Bogdan Gheorghiu. El a arătat că șoseaua de centură a Humorului este proiectată la profil de autostradă, cu două benzi de circulație pe sens, șoseaua are o lungime de 10.142 m, din care mai bine de jumătate este compusă din poduri, pasaje și viaducte, valoarea proiectului fiind de aproximativ 539 de milioane de euro, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene. Deputatul PNL a mai arătat că durata estimată de proiectare a obiectivului de investiții este de 6 luni, iar durata estimată de execuție este de 30 luni. „Astfel, tot ce ține de CJ Suceava în cadrul acestui proiect a fost dus la capăt, urmând aprobarea indicatorilor tehnico-economici prin Hotărâre de Guvern și apoi aprobarea culoarului de expropriere. Gheorghe Flutur va continua însă munca, așa cum ne-a obișnuit, pentru finalizarea celorlalte proiecte în curs și pentru crearea altora noi care vor asigura dezvoltarea Bucovinei”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Gheorghiu: „Aprobarea costurilor pentru centura Humorului reprezintă finalizarea unui nou angajament luat de Gheorghe Flutur față de suceveni”.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Gheorghiu: „Aprobarea costurilor pentru centura Humorului reprezintă finalizarea unui nou angajament luat de Gheorghe Flutur față de suceveni”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei