Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 41 (8570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Acte adiționale semnate de primarul Sucevei la București, pentru realizarea proiectelor prin PNRR

Marţi, 20 Februarie 2024 (13:03:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei acte adiționale, la trei contracte de finanțare prin PNRR a unor proiecte importante pentru Suceava, au fost semnate de primarul Ion Lungu, în cursul zilei de marți, 20 februarie, în Capitală.

Din cele trei contracte pe PNRR, două vizează reabilitarea și eficientizarea energetică de clădiri rezidențiale, care vor avea și fațadele refăcute, fără ca proprietarii să fie nevoiți să scoată vreun ban din buzunare, în vreme ce al treilea contract este de reabilitare și eficientizare energetică a unor clădiri publice, precum Cantina de Ajutor Social și sediul Direcției Domeniului Public.

Edilul Sucevei a folosit la maximum timpul petrecut în București și a făcut un nou tur de forță pe la ministere, pentru a discuta diferite aspecte ale problemelor Sucevei și investițiile aflate în derulare aici, cu finanțare de la bugetul de stat.

Astfel, la Compania Națională de Investiții, Ion Lungu a discutat cu directorul general, Manuela Pătrășcoiu, referitor la Sala Polivalentă de 5.000 de locuri și cele două creșe (una din cartierul Dealul Mănăstirii și alta pe Dealul Tătărași), precum și de Baza Sportivă tip 1, din spatele zonei Metro.

Alte deplasări și discuții ale primarului Sucevei au fost la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, la Ministerul Finanțelor - Comisia de împrumuturi, la Secretariatul de Stat pentru Culte, dar și la Ministerul de Interne, unde Ion Lungu a discutat cu directorul Vasilica Baciu de la Direcția pentru Servicii Comunitare și Parcuri Industriale probleme legate de termoficare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acte adiționale semnate de primarul Sucevei la București, pentru realizarea proiectelor prin PNRR.
 Vizualizări articol: 664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acte adiționale semnate de primarul Sucevei la București, pentru realizarea proiectelor prin PNRR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei