Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 37 (8566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Podul provizoriu de la Milișăuți va fi redeschis traficului rutier cel mai târziu sâmbătă, 17 februarie

Joi, 15 Februarie 2024 (11:32:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat joi că lucrările de reparații la podul tehnologic peste râul Suceava din orașul Milișăuți sunt în plină desfășurare. Alexandru Moldovan a spus că firma care lucrează estimează că traficul rutier va fi reluat pe acest pod cel mai târziu, sâmbătă 17 februarie, la ora 11.00. Reamintim că în noaptea de marți spre miercuri, creșterea debitului râului Suceava a produs o ruptură în terasamentul podului provizoriu de la Milișăuți, motiv pentru care s-a dispus închiderea traficului. Variantele de trafic rămase în urma închiderii podului sunt pe rutele alternative pe DN 17A, intersecție Bălcăuți, DN 2 spre și dinspre Suceava. De asemenea, se poate utiliza traseul DN 2K, Solca - Milișăuți, care se desprinde din 2E, Spătărești - Vicovu de Sus.

Prefectul Moldova a mai adăugat căa făcut demersuri către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași și Ministerul Transporturilor în vederea reparării prin balastare cu piatră concasată pe porțiunea de drum în lungime totală de 1.087 de metri care face legătura cu podul tehnologic, calea de acces fiind predată constructorului. „Sper ca instituțiile cu responsabilități directe în întreținerea drumurilor naționale să înțeleagă urgența demersurilor noastre, întrucât inclusiv transportul elevilor din orașul Milișăuți, satul Gară, către Școala Gimnazială Milișăuți nu se poate efectua cu respectarea orarului școlar din cauza circulației intense pe varianta ocolitoare disponibilă”, a spus Alexandru Moldovan. El a reamintit că în urma demersurilor făcute, DRDP Iași va realiza pe parcursul anului 2024 mai multe activități suplimentare în ceea ce privește infrastructura rutieră a județului Suceava care se află în responsabilitatea directă a acestei instituții, respectiv reabilitarea podului pe DN 2E km 79+179 peste pârâul Suceava, la Vicovu de Sus, reabilitarea podului pe DN 15C km 66+345 peste pârâul Râşca în localitatea Praxia, elaborarea documentațiilor necesare și asigurarea asistenței tehnice pe perioada realizării lucrărilor și execuţia acestora la podul de pe Pod DN 29A, km 22+859, în localitatea Zvoriștea, realizarea studiului de fezabilitate pentru un proiect de eficientizare a activității de transport rutier în zona vămilor Siret și Vicovu de Sus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Podul provizoriu de la Milișăuți va fi redeschis traficului rutier cel mai târziu sâmbătă, 17 februarie.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podul provizoriu de la Milișăuți va fi redeschis traficului rutier cel mai târziu sâmbătă, 17 februarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei