Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 37 (8566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CCI Suceava organizează un seminar despre ultimele noutăți și abordări fiscale aplicabile în 2024

Joi, 15 Februarie 2024 (15:49:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează un nou seminar de fiscalitate în care vor fi prezentate ultimele noutăți și abordări fiscale aplicabile în 2024. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că evenimentul va avea loc în data de 6 martie și este dedicat mediului de afaceri, persoanelor interesate și în directă legătură cu noile modificări și abordări din domeniul fiscalității.

„Astfel, pornind de la faptul că anul 2024 a început cu o serie de modificări fiscale pentru firme, cât și pentru persoane fizice, ne propunem să oferim o analiză asupra celor mai importante modificări și implicațiile acestora pentru contribuabili, alături de consultantul fiscal Adrian Bența”, a spus Lucian Gheorghiu. El a precizat că seminarul se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, din str. Universității nr. 15-17, la etajul 1, sala nr. 2.

Printre temele care vor fi abordate în cadrul seminarului se numără cele legate de noutățile fiscale aplicabile de la începutul acestui an, situația impozitării microîntreprinderilor, procedura modificării vectorului fiscal, situație din domeniul HoReCa, reduceri ale impozitului pe profit, ordinea în care se aplică reducerile succesive (profit reinvestit, sponsorizări, creșteri capitaluri proprii), modificările impozitului pe profit aplicabile de la data de 1 ianuarie, modificări punctuale de nuanță privind cotele de TVA aplicabile în anul 2024 pentru alimente cu zahăr adăugat și băuturi nealcoolice dulci, precum și noutăți punctuale privind impozitul pe venitul din salarii, asigurări sociale obligatorii pentru domeniul construcțiilor, programe de calculator, agricultură și industria alimentară.

Tariful de participare la curs este de 300 de lei pentru o persoană, la care se adaugă TVA. Participarea la eveniment este posibilă doar prin completarea unui formular disponibil pe site-ul CCI Suceava, www.ccisv.ro, iar termenul limită de înscriere este 5 martie 2024. Mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon 0230.521.506, la adresa de e-mail office@ccisuceava.ro sau direct de la CCI Suceava – Centrul Entreprise Europe Network Suceava, din str. Universității nr. 15-17, etaj 1, camera 10.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează un seminar despre ultimele noutăți și abordări fiscale aplicabile în 2024.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează un seminar despre ultimele noutăți și abordări fiscale aplicabile în 20240.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei