Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 25 (8554)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Festivalul Național Concurs „Regina Sânzienelor”, ediția a X-a, la sfârșit de iunie, la Vicovu de Sus

Joi, 1 Februarie 2024 (13:00:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivalul Național Concurs „Regina Sânzienelor”, ediția a X-a, va avea loc, în zilele de 29 și 30 iunie 2024, la Vicovu de Sus (Vad Martin). Anul acesta, tema festivalului va fi „Oameni și alte leacuri - Vindecări ce au schimbat destine prin veacuri”.

Inițiatorii și principalii organizatori ai festivalului, Dumitru și Elena Parasca, au explicat că tema din acest an este una complexă, incitantă, „temă pe care ambasadorii Regatului Sânzienelor s-au gândit să o transforme într-o carte ce va fi lansată la festival”. „Timpul a zburat fără să ne lase drept la replică. Rămân, însă, urmele lăsate de faptele noastre, amintiri prețioase ale unor momente ce au presărat praf de stele peste sufletele tuturor celor care de-a lungul timpului au devenit marea familie a Regatului Sânzienelor”, a transmis Dumitru Parasca. Condițiile de participare la concurs se găsesc pe site-ul festivalului: www.reginasanzienelor.ro.

Concursul va avea mai multe secțiuni: Prințese (8-14 ani), Regine (15-101 ani), Grupuri; Costume inspirate din mitologia românească. Condiții de participare: fiecare participant la concurs trebuie să poarte o coroniță de sânziene, să poarte o ie tradițională, să interpreteze o poveste despre sânziene (proză/poezie/teatru-dans).

Înscrierile la concurs se pot face începând cu data de 10 mai 2024, până pe data de 24 iunie 2024, ora 18:00.

Organizatori: Asociația Culturală „Regatul Sânzienelor”, DEPA SERV SRL, Dumitru și Elena Parasca. Parteneri: Primăria și Consiliul Local Vicovu de Sus, Monitorul de Suceava, Crai Nou și Viva FM. Nu vor lipsi invitați de seamă, „care vor crea magie în Regatul Sânzienelor din Bucovina”. „Vă invităm, pe 29 și 30 iunie 2024, la Vicovu de Sus – Vad Martin - în Bucovina noastră de poveste, să celebrăm împreună zânele bune ale poporului român, Sânzienele”, a transmis Dumitru Parasca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Național Concurs „Regina Sânzienelor”, ediția a X-a, la sfârșit de iunie, la Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Festivalul Național Concurs „Regina Sânzienelor”, ediția a X-a, la sfârșit de iunie, la Vicovu de Sus5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei