Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 25 (8554)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul AUR Doru Acatrinei: „Mitingul de duminică organizat de Gheorghe Flutur va fi un fel de aducere la oaste cu arcanul”

Joi, 1 Februarie 2024 (13:21:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul AUR de Suceava Doru Acatrinei l-a întrebat pe liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, de ce îi consideră extremiști pe sucevenii care duminica trecută au protestat împotriva acestuia și i-au solicitat plecarea de la conducerea Consiliului Județean. Doru Acatrinei a precizat că Gheorghe Flutur, deranjat de faptul că, „după ani buni în care a condus județul discreționar”, sucevenii au ieșit în stradă, pregătește pentru această duminică un antiprotest, pe care l-a intitulat ca miting împotriva extremismului. 

„De fapt, această adunare pe care o pregătește baronul Flutur nu va fi altceva decât o scoatere forțată în stradă a angajaților din instituțiile subordonate Consiliului Județean Suceava, a membrilor PNL din toate colțurile județului, dar și a asistaților social pe care îi plătesc autoritățile locale PNL. Va fi un fel de aducere la oaste cu arcanul reinterpretată de Gheorghe Flutur și trepădușii săi politici. Gheorghe Flutur îi consideră pe sucevenii care au avut curajul să iasă împotriva lui în stradă extremiști! De ce sunt aceștia extremiști? Pentru că nu mai acceptă o conducere autoritară a județului, pentru că nu mai acceptă să trăiască în subdezvoltarea propusă de Flutur și PNL ca politică de județ, pentru că nu mai vor ca toate resursele Sucevei să ia calea prietenilor austrieci ai lui Flutur, pentru că nu mai vor ca fiii și fiicele Sucevei să mai ia calea diasporei? De asta suntem extremiști?”, a transmis Doru Acatrinei. El consideră că președintele PNL Suceava a decis să organizeze mitingul de duminică deoarece își dă seama că atitudinea de conducător autocrat al județului Sucevei nu va mai fi acceptată de cetățeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul AUR Doru Acatrinei: „Mitingul de duminică organizat de Gheorghe Flutur va fi un fel de aducere la oaste cu arcanul”.
 Vizualizări articol: 1930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Deputatul AUR Doru Acatrinei: „Mitingul de duminică organizat de Gheorghe Flutur va fi un fel de aducere la oaste cu arcanul”1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei