Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 24 (8553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lungu invită sucevenii să participe masiv duminică la mitingul împotriva extremismului, în centrul Sucevei

Miercuri, 31 Ianuarie 2024 (13:23:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii sunt invitați de primarul orașului, Ion Lungu, „să participe masiv la mitingul de duminică”, împotriva extremismului, inițiat de președintele Organizației Județene Suceava a PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. „Este un miting împotriva extremismului, este un miting pentru lumea civilizată, pentru Europa și viitorul copiilor noștri. Fac apel la suceveni să vină în număr cât mai mare, să participe masiv la mitingul de duminică pentru că somnul rațiunii naște monștri”, a declarat Ion Lungu.

În opinia lui Lungu, atitudinea împotriva extremismului este necesară deoarece „Rusia își bagă coada în toată Europa democrată” și „încearcă să tensioneze toată Europa” și, chiar dacă „n-o fi Uniunea Europeană numai lapte și miere, pentru noi, care am văzut cum este și dincolo, libertatea este un lucru esențial”. „Acest bulgăre de zăpadă trebuie gestionat din fașă. Poate căpăta la un moment dat proporții și nu-i glumă. Trebuie să luăm atitudine”, consideră primarul Sucevei.

Despre mitingul și marșul organizat duminică, 28 ianuarie a.c., de AUR, Lungu a spus că „asta e democrația”, însă „partea proastă este că ei nu vin cu soluții, nu vin cu idei, doar multă gălăgie”. „Știm strategia celor de la AUR, știm cu cine simpatizează”, a mai spus primarul, care a precizat că, la mitingul pe care îl va organiza PNL duminică la Suceava, organizația municipală va participa cu 1.000 de persoane.

Reamintim că Gheorghe Flutur a anunțat, marți, un mare miting antiextremism și „pentru drumul european al României”, după modelul protestelor anti-AfD din Germania, pentru duminică, 4 februarie a.c., de la ora 14.00, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.

„Dragi suceveni, vă invităm duminică, 4 februarie, aici pe platoul Casei de Cultură din centrul Sucevei, la un miting organizat de filiala Suceava a Partidului Național Liberal, un miting împotriva extremismului, un miting pentru drumul european al României, al Sucevei, al Bucovinei, un miting pentru siguranța noastră, a românilor, pentru securitatea noastră, pentru liniște și echilibru. Vă așteptăm în centrul Sucevei la un miting civilizat pentru drumul european pe care vrem să-l păstrăm în perioada care urmează“, a anunțat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu invită sucevenii să participe masiv duminică la mitingul împotriva extremismului, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu invită sucevenii să participe masiv duminică la mitingul împotriva extremismului, în centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei