Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 7 (8536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Fotografi consacrați și-au expus lucrările la Galeria Zamca din Suceava

Joi, 11 Ianuarie 2024 (13:59:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți fotografi consacrați și-au expus recent lucrările la Galeria Zamca din Suceava.Publicul sucevean are posibilitatea să admire fotografiile din expoziția „Bucovina pe dealuri neumblate” până pe 31 ianuarie 2024.

La vernisaj, eveniment care s-a desfășurat pe 10 ianuarie,curatorul expoziției, maestrul Mihai Pânzaru - PIM, a scos în evidență talentul artiștilor participanți, care „au creat o experiență vizuală autentică, iar rezultatul dăruirii lor pentru artă a fost o colecție impresionantă de fotografii ce explorează esența și farmecul Bucovinei”.

Unul dintre expozanți, artistul fotograf Codrin Anton, a spus că expoziția „Bucovina pe dealuri neumblate” reprezintă finalizarea proiectului lansat de Asociația Educație Joc Sens pentru Clubul Fotografilor suceveni, „respectiv a doua ediție a taberei de fotografie a clubului, tabără care s-a desfășurat la Sadova, în perioada 13-15 octombrie 2023, la Pensiunea La Fereastra Raiului. Au participat 16 membri ai clubului, plus lectorul Marius Vasiliu. În expoziție se regăsesc câte două fotografii ale fiecărui participant în tabără. Suntem la a 68-a întâlnire a clubului în cei aproape 7 ani de activitate".

 

·        Valoare pentru comunitate

La Galeria Zamca pot fi admirate lucrări ale fotografilor Nicoleta Andrian, Codrin Anton, Cosmin Bolohan, Alin Calinciuc, Valentin Ciobanu, Robert Cîrdei, Remus Dăneasă, Constantin Galan, Cristian Istrate, Raul Koka, Adrian Mitu, Casian Mitu, David Netedu, Laura Păvăloaia, Lăcrămioara Pânzaru și Marius Vasiliu, care au surprins cu aparatul foto imagini deosebite din Bucovina. „Talentele lor, atât cele consacrate, cât și cele emergente, au contribuit la bogăția și diversitatea vizuală a expoziției <Bucovina pe dealuri neumblate>”, au transmis organizatorii expoziției.

Maestrul Mihai Pânzaru - PIM a felicitat cu căldură fiecare artist pentru talentul excepțional, pentru că aduc valoare inestimabilă comunității sucevene. „Recunoaștem și apreciem profund angajamentul dumneavoastră față de excelență. Bravo, pentru realizările impresionante!", a completat Mihai Pânzaru - PIM

Și președintele Asociației „Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina”, Petru-Vasile Gafiuc, i-a felicitat pe artiștii fotografi, „pentru perseverența voastră, pentru continuitate, și mai ales, dincolo de formalitate, pentru că faceți o treabă extraordinară. Faptul că organizați tabere de fotografie, lucru care este o tradiție deja, ne arată că preocuparea pentru perfecționare, pentru formare și pentru educația în domeniul esteticii este o prioritate pentru voi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotografi consacrați și-au expus lucrările la Galeria Zamca din Suceava.
 Vizualizări articol: 558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotografi consacrați și-au expus lucrările la Galeria Zamca din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei