Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 7 (8536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

AUR a lansat programul „Iarna Românilor”, prin care va acorda sprijin românilor nevoiași

Joi, 11 Ianuarie 2024 (14:38:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președinta Organizației Municipale Suceava a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Veronica Grosu, a anunțat că această formațiune politică a lansat la început acestui an două programe noi care vin în sprijinul românilor. Veronica Grosu a precizat că un prim program este intitulat „Iarna Românilor”, care a început pe 7 ianuarie și se va finaliza la 1 martie. „Este un program al cărui obiectiv constă în faptul că ne dorim ca reprezentanții AUR să ajungă în toate colțurile țării, în toate județele, localitățile, pe toate străzile pentru a asculta și a auzi vocile românilor. Toate problemele și doleanțele cetățenilor vor fi duse în Parlamentul României, acolo unde AUR se angajează să găsească soluții concrete pentru îmbunătățirea traiului românilor”, a arătat Grosu. Ea a adăugat că tot prin acest program, reprezentanții AUR vor acorda sprijin românilor nevoiași pentru a-i ajuta să treacă peste această iarnă. Veronica Grosu a mai spus că al doilea program lansat de AUR se intitulează „Caravana juridică”, prin care AUR, prin specialiștii săi, va asigura servicii de consultanță juridică tuturor românilor care nu își permit un avocat sau care nu reușesc să suporte cheltuielile în instanță. „Specialiștii AUR le vor oferi consultanță juridică pentru românii care au nevoie să își apere un drept sau un interes în instanță”, a spus președintele AUR Suceava. Veronica Grosu a precizat că acest program a început deja în județul Hunedoara și va continua în toată țară. „În cadrul programului Caravana juridică dorim să promovăm și educația juridică, dar și înlesnirea dialogului între instituțiile publice și societatea civilă pentru respectarea drepturilor și libertăților constituționale ale cetățenilor”, a mai declarat Grosu. Nu în ultimul rând, ea a ținut să facă referire și la un program care s-a derulat în anul 2023, „Caravana medicală”, care va continua și pe parcursul acestui an. Veronica Grosu a precizat că pe parcursul anului trecut, spitalul mobil AUR a poposit în peste 96 de localități din 24 de județe, asigurând servicii medicale la peste 12.000 de pacienți. „Obiectivul caravanei medicale este în continuare acela de a ajunge în localitățile rurale defavorizate, acolo unde românii nu au acces la servicii medicale sau de multe ori costurile sunt prea mari pentru a le permite decontarea acestora. Cu alte cuvinte, am fost, suntem și vom fi alături mereu alături de români”, a încheiat Veronica Grosu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AUR a lansat programul „Iarna Românilor”, prin care va acorda sprijin românilor nevoiași.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AUR a lansat programul „Iarna Românilor”, prin care va acorda sprijin românilor nevoiași0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei