Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 7 (8536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Zeci de autoturisme „captive” în gheață după o avarie la rețeaua de apă din Suceava

Joi, 11 Ianuarie 2024 (14:25:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de locuitori ai cartierului sucevean Obcini și-au găsit mașinile „imobilizate”. Nu cu vreun dispozitiv special, ci prinse într-un strat gros de gheață. Fenomenul, care la prima privire pare de „Dosarele X”, are însă o explicație simplă. O avarie la rețeaua de apă potabilă a orașului, pe fondul temperaturilor foarte scăzute aduse de ciclonul polar.

Mai exact, apa scursă pe stradă s-a transformat într-un strat gros de gheață, care a cuprins roțile și anvelopele mașinilor, imobilizându-le complet. Nu chiar până la primăvară, cum au glumit unii dintre trecători, amuzându-se de ineditul situației, dar măcar până când se va încălzi suficient pentru ca autoturismele să poată fi desprinse din „îmbrățișarea” de gheață.

Situația înregistrată pe strada Slătioarei, unde apa scursă de la avarie a format un patinoar de gheață între blocuri, poate fi reperată și în alte locații, mai ales că în ultima săptămână, cei de la ACET s-au confruntat cu o serie de avarii la conductele de apă din Obcini, dar și din alte cartiere.

Astfel, chiar de luni, 8 ianuarie, odată cu instalarea gerului, au avut de intervenit la avarii pe străzile Măgurei, Stațiunii, Slătioarei, pe 9 ianuarie, iar pe Slătioarei, cu o ultimă intervenție pe 10 ianuarie pe strada Slătioarei, de la intersecția cu str. Stațiunii până la intersecția cu str. Viitorului.

Rămâne de văzut dacă cei cu mașinile blocate în gheață vor aștepta răbdători venirea unor zile mai călduroase sau dacă vor interveni cu diverse utilaje, să spargă gheața, pentru a se putea folosi de ele mai rapid.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de autoturisme „captive” în gheață după o avarie la rețeaua de apă din Suceava.
 Vizualizări articol: 1840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de autoturisme „captive” în gheață după o avarie la rețeaua de apă din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei