Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 4 (8533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teatrul Studenţesc Fabulinus invită publicul la premiera spectacolului „Ordinea în care a plâns Ruxandra”

Luni, 8 Ianuarie 2024 (15:20:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Teatrul Studențesc Fabulinus invită publicul sucevean la prima reprezentație cu public a spectacolului „Ordinea în care a plâns Ruxandra”, care va avea loc luni, 8 ianuarie, de la ora 19.00, în sala Auditorium „Joseph Schmidt”.Spectacolul este regizat de Cosmin Panaite, actor la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” şi regizor și reprezintă prima montare într-un teatru a textului dramaturgei Eliza Păuna, premiera de luni jucându-se în prezența autoarei. Piesa „Ordinea în care a plâns Ruxandra” aduce în prim plan povestea unei eleve de liceu care se opune petiției pe care colegii ei o scriu împotriva profesorului lor de fizică. Este lecția de fizică la care copiii iau parte și care anunță o înlănțuire de cauze și efecte care devin de neoprit și cărora Ruxandra încearcă să le facă față. Piesa a fost scrisă în anul 2023, în cadrul programului „Drama 5 – rezidențe de creație”, ediția a VIII-a, organizat de Reactor de creaţie şi experiment Cluj-Napoca.Pentru regizorul Cosmin Panaite spectacolul „Ordinea în care a plâns Ruxandra” reprezintă a opta colaborare cu Teatrul Studenţesc Fabulinus, continuând astfel direcţia contemporană pe care a propus-o identităţii artistice a trupei. Timp de 80 de minute, spectatorii îi vor putea urmări pe studenţii-actori Ioana Stempel, Irinel Rusu, Gabriela Opria, Adrian Durnea şi Vlad Mardare, partea tehnică a spectacolului fiind asigurată de către Ilie Doroftei şi Cosmin Ungurean.Următoarea reprezentaţie a spectacolului va avea loc marți,16 ianuarie, de la ora 19.00, tot în sala Auditorium „Joseph Schmidt”. Biletele pot fi achiziţionate de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, str. Zorilor nr. 6, de luni până vineri, în intervalul 9.00-17.00, sau în ziua spectacolului, începând cu ora 18.00, de la Auditorium „Joseph Schmidt”, în limita locurilor disponibile. Preţul unui bilet întreg este de 20 de lei, iar preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 10 lei. Accesul publicului în sală se face începând cu ora 18.30, după începerea spectacolului accesul în sală ne mai fiind permis.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teatrul Studenţesc Fabulinus invită publicul la premiera spectacolului „Ordinea în care a plâns Ruxandra”.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teatrul Studenţesc Fabulinus invită publicul la premiera spectacolului „Ordinea în care a plâns Ruxandra”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei