Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 4 (8533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivalurile obiceiurilor pe stil vechi din Drăgușeni și Râșca închid manifestările actualei ediții a programului Crăciun în Bucovina

Luni, 8 Ianuarie 2024 (15:19:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivalurile obiceiurilor de iarnă pe stil vechi din comunele Drăgușeni și Râșca vor încheia actuala ediție a programului „Crăciun în Bucovina”. Cele două festivaluri vor avea loc sâmbătă, 13 ianuarie. Festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă pe stil vechi de la Drăgușeni va începe la ora 11:00, cu o paradă a trupelor și cetelor de urători care va pleca de la hanul din comună și va ajunge în parcul central.

Potrivit primarului Vasile Lică Cepoi, la ediția de anul acesta a festivalului vor participa formații din cel puțin 15 localități din județul Suceava și din Neamț și Iași. El a arătat că după ce va merge în paradă pe drumul european 85, fiecare trupă de urători va urca pe scena din parcul din Drăgușeni, unde va prezenta obiceiurile de iarnă pe stil vechi specifice localității pe care o reprezintă.

Tot pe 13 ianuarie, de la ora 14:00, va începe Festivalul obiceiurilor de iarnă pe stil vechi din comuna Râșca. Evenimentul va avea loc în căminul cultural din localitatea Slătioara. Cele două festivaluri sunt organizate de primăriile din Drăgușeni și Râșca și de Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalurile obiceiurilor pe stil vechi din Drăgușeni și Râșca închid manifestările actualei ediții a programului Crăciun în Bucovina.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalurile obiceiurilor pe stil vechi din Drăgușeni și Râșca închid manifestările actualei ediții a programului Crăciun în Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei