Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 4 (8533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Începe renovarea sediului de la Pașapoarte, fără întreruperea activității

Luni, 8 Ianuarie 2024 (13:27:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma de construcții care a câștigat licitația pentru renovarea sediului Serviciului de Pașapoarte Public Comunitar de Pașapoarte Suceava a început organizarea de șantier, în vederea demarării lucrărilor. Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a participat, luni, la prima întâlnire de lucru cu membrii unității de implementare a proiectului, reprezentanții proiectantului, ai constructorului și ai firmei care va asigura serviciile de supraveghere a lucrărilor – dirigenție de șantier.

„În conformitate cu prevederile ordinului de începere a lucrărilor pe care l-am emis la finalul anului trecut, astăzi constructorul a demarat etapa de șantier, și am ținut să particip la acest eveniment pentru a transmite un semnal clar către toți cei implicați cu privire la importanța derulării în cele mai bune condiții a acestui proiect. Încă din primul meu mandat ca prefect al județului am subliniat că nu putem oferi servicii de calitate către cetățeni dacă nu investim și în infrastructură. Îmi exprim încrederea că prin reabilitarea clădirilor în care funcționează serviciul de pașapoarte se vor crea condiții decente, în acord cu cerințele actuale, atât pentru cetățeni, cât și pentru lucrătorii serviciului”, a transmis prefectul, printr-un comunicat de presă.

Acesta a precizat, totodată, că programul de lucru cu publicul va rămâne neschimbat, la aceeași adresă, pe toată durata lucrărilor de reabilitare ce se vor desfășura etapizat.

Proiectul “Renovare integrată - consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”, este promovat și finanțat în cadrul Planului National de Redresare şi Rezilienţă, fiind implementat de prefectura din Suceava în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Începe renovarea sediului de la Pașapoarte, fără întreruperea activității.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Începe renovarea sediului de la Pașapoarte, fără întreruperea activității0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei