Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 4 (8533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Poliția Rutieră a aplicat amenda maximă celor de la Servicii Comunale Rădăuți pentru lipsa intervenției pe străzi înzăpezite

Luni, 8 Ianuarie 2024 (16:56:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Polițiștii de la Compartimentul Rutier Rădăuți s-au arătat foarte deranjați de faptul că luni dimineață, în condițiile în care existau avertizări meteo clare încă de duminică, multe străzi din Rădăuți nu au fost deszăpezite. Asta cu atât mai mult cu cât încă de la ora 6.00 au fost discuții telefonice cu reprezentanți ai Servicii Comunale Rădăuți, privind intervenția imediată cu utilaje pentru a se putea circula în condiții cât de cât bune.

Având în vedere că la ora de trafic maxim, cu aglomerația generată în plus de reînceperea cursurilor școlare, străzile erau înzăpezite, în contradicție totală și cu starea drumurilor naționale din zonă, polițiștii au decis să amendeze SC Servicii Comunale Rădăuți, în baza OUG195/2002, republicată, Articolul 105, pct. 28, pentru ”neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, potrivit reglementărilor în vigoare.

Polițiștii rutieri de la Rădăuți au aplicat sancțiunea contravențională maximă, 100 de puncte, respectiv suma de 16.500 lei.

Conform legii, Servicii Comunale Rădăuți poate achita jumătate din minimul prevăzut de lege, adică jumătate din 21 puncte amendă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliția Rutieră a aplicat amenda maximă celor de la Servicii Comunale Rădăuți pentru lipsa intervenției pe străzi înzăpezite.
 Vizualizări articol: 1389 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliția Rutieră a aplicat amenda maximă celor de la Servicii Comunale Rădăuți pentru lipsa intervenției pe străzi înzăpezite5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei