Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 290 (8514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atelierul de scris povești de Crăciun pentru copii speciali, la Centrul Eparhial Suceava

Duminică, 10 Decembrie 2023 (14:16:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea Femeilor Ortodoxe „Maria de Mangop”, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prin Sectorul Media și Comunicare, Inspectoratul Școlar Județean Suceava organizează, luni, 18 decembrie 2023, începând cu ora 18.00, în Sala Pimen Arhiepiscopul a Centrului Eparhial Suceava, un eveniment multidimensional, de voluntariat și implicare comunitară a copiilor și tinerilor, pentru copii și tineri cu sindrom Down: Atelierul de scris povești de Crăciun pentru copii speciali.

Am aflat de la prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar pentru religie și coordonatoarea proiectului, că programul serii de 18 decembrie cuprinde o Serată culturală - Betleemul copiilor speciali, susținută de copii cu sindrom Down, copii cu cerințe educaționale speciale și echipaje de copii și tineri care doresc să facă voluntariat artistic, din școli/cluburi ale copiilor/Palatul Copiilor din județul Suceava.

Serata culturală va fi susținută de Trupa de teatru a Asociației Down Activ Moldova; Școala de Duminică Mugurași Duhovnicești Bogdănești; Grupul vocal Petale de flori, cl. a II-a E, Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava; Grupul Moldava al Clubului Copiilor Fălticeni; Corul Encanto Iași; Formația Piruet, Formația Dinamic, Palatul Copiilor Suceava; Grupul vocal-instrumental Suha, Școala Gimnazială Nr. 2 Mălini; Grupul vocal-tradițional Ai lui Ștefan, noi oșteni, de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus. De asemenea, vor evolua și soliștii Yuri Iustinian Boico, Academia de Arte Modus Vivendi Suceava; Antonia-Elena Hisem, Academia de Arte Modus Vivendi Suceava; Teodor Holban, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” Suceava; prof. Elisabeta Holban, Școala Gimnazială Nr. 1 Bogdănești.

Vor mai fi organizate: Expoziția de fotografie „Copiii și inima Bisericii”, din arhiva fotografică a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților; Atelierul de scris povești și felicitări de Crăciun pentru copii cu sindrom Down și copii cu cerințe educaționale speciale; Atelierul „Acadele cu răvaș: Citește și tu!”, al membrelor Societății Femeilor Ortodoxe „Maria de Mangop”; Activitate interactivă „Brăduțul cu acadele”, la care copiii speciali vor împodobi un brăduț cu acadele cu răvaș și minifelicitări; Târgul de donații de carte pentru biblioteci din sate îndepărtate.

Înscrierile pentru participarea la eveniment, ca și intenția de a contribui la organizarea Atelierului de scris povești și felicitări de Crăciun sau a Atelierului „Acadele cu răvaș: Citește și tu!”, la împodobirea Brăduțului cu acadele sau la Târgul de donații de carte pentru biblioteci din sate îndepărtate, se comunică pe adresa sfc.mariademangop@gmail.com.Evenimentul va fi transmis live, pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atelierul de scris povești de Crăciun pentru copii speciali, la Centrul Eparhial Suceava.
 Vizualizări articol: 458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atelierul de scris povești de Crăciun pentru copii speciali, la Centrul Eparhial Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei