Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 263 (8487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan îi amintește lui Gheorghe Flutur promisiunile nerealizate din campania electorală

Miercuri, 8 Noiembrie 2023 (12:53:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a transmis președintelui Consiliului Județean Gheorghe Flutur că a te lăuda cu realizările primarilor suceveni nu înseamnă soluții ale administrației județene la problemele existente. Ioan Stan a adăugat că primarii PSD din județ nu acceptă ca președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, să se laude cu realizările lor. Stan a precizat că social democrații nu doresc să îl atace pe Gheorghe Flutur atunci când atrag atenția asupra unor situații care trebuie să fie rezolvate la nivel județean. „În fond judeţul Suceava este condus de un preşedinte liberal şi tot liberalii au majoritatea în Consiliul Judeţean, drept urmare suntem îndreptăţiţi să ne adresăm dumneavoastră atunci când indentificăm anumite probleme. A te lăuda cu munca primarilor, nu reprezintă soluţiile oferite de administraţie la problemele judeţului, ci reprezintă munca acestora. Poate primarii liberali acceptă să se laude alţii cu munca lor, dar primarii PSD nu acceptă asta. Sunt realizările și munca lor, care trebuie respectată și scoasă în evidenţă. Iar primarii judeţului nostru au cu ce se lăuda”, a spus Stan.

„Nu mai avem niciun chef să-i reamintim domnului preşedinte de fişa postului, dar printre noianul de declaraţii fără rost, printre horele şi strigăturile pe care lumea a ajuns să le considere ridicole,  poate găseşte un pic de timp să se ocupe cât de cât şi de drumurile judeţului nostru”, a adăugat Ioan Stan. El a amintit de drumurile județene de la Hănţeşti, Zamostea, Zvoriştea sau Grămeşti, în condițiile în care șoferii au ajuns să evite aceste zone.

Ioan Stan a ținut să facă referire și la alte investiții asumate de Gheorghe Flutur care au rămas nerealizate, printre care centura Humorului, tabăra internaţionă de la Bucşoaia, centurile din Fălticeni și Câmpulung, aeroportul de la Floreni, spitalul de copii sau austostrada Gdansk-Varşovia-Lviv-Cernăuţi-Suceava-Bucureşti-Sofia, precum și alte drumuri județene care trebuiau modernizate.

Stan a făcut referire și la Aeroportul Ștefan cel Mare, precizând că acesta a fost modernizat în perioada în care PSD a condus județul. El a amintit și de Spitalul Județean Suceava, despre care a spus că a fost modernizat cu bani atrași tot în perioada în care PSD era la conducerea CJ Suceava, fonduri administrate de cel mai eficient manager de spital din ţară la momentul respectiv, Vasile Rîmbu. „Aceasta a reuşit să transforme unitatea spitalicească în cel mai modern, cel mai dotat, cel mai apreciat spital din țară. Iar dacă vă amintiţi, venea <lumea bună> la Spitalul Judeţean ca la moaşte. A se vedea numai vizita lui Klaus Werner Iohannis. Iar ulterior, pentru că munca domnului Rîmbu punea în umbră activitatea liderului judeţean de la PNL, cu prima ocazie a fost sacrificat, linşat mediatic, numai ca administraţia judeţului Suceava să pară că a făcut ceva în lupta cu pandemia. Deşi atunci, dacă e să ne amintim, conducerea CJ a intrat brusc în concediu. Unii chiar şi-au îmbogăţit studiile şi au devenit doctori peste noapte”, a mai precizat președintele PSD Suceava.

În final, el a spus că nu își dorește contre în coaliţie, însă vrea ca fiecare să-şi vadă de fişa postului, rezolvând fiecare, în dreptul său, problemele care ţin de ocupaţia sa. Stan a mai adăugat că parlamentarii PSD au intervenit ori de câte ori situaţia a cerut-o, în cadru legal, acţionând ferm şi eficient la nivel naţional, cerându-le miniştrilor, secretarilor de stat, directorilor din ministere, explicaţii și fonduri pentru Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan îi amintește lui Gheorghe Flutur promisiunile nerealizate din campania electorală.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Stan îi amintește lui Gheorghe Flutur promisiunile nerealizate din campania electorală1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei