Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 263 (8487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție

Niculai Barbă califică drept penibile atacurile deputatului PSD Șoldan la adresa lui Gheorghe Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, liberalul Niculai Barbă, consideră că prin atacul de marți la adresa șefului administrației județene, Gheorghe Flutur, deputatul PSD Gheorghe Șoldan arată că a început deja campania electorală. După ce Gheorghe Șoldan a spus că Gheorghe Flutur se laudă cu realizările altora, Niculai Barbă a precizat că prin astfel de atacuri deputatul PSD pică în penibil. „Mă gândesc la acea vorbă, pe care am auzit-o la noi în Bucovina, cu câinii care latră la tren. Știe o țară întreagă, după cum știu și liderii partidului dumneavoastră, cât a susținut Gheorghe Flutur programele de dezvoltare ale României și ale județului Suceava. A fost unul dintre susținătorii Programului Anghel Saligny și a avut numeroase întâlniri cu primarii pentru a-i încuraja sa facă proiecte, tot timpul subliniind eforturile primarilor. Repet, ale primarilor”, a spus Barbă.

El a adăugat că o țară întreagă știe că Gheorghe Flutur a fost cel care, practic, a deblocat realizarea Autostrăzii Moldovei, A7, Pașcani-Suceava-Siret, proiectul inițial fiind doar până la Pașcani, iar recent a fost întocmit și acordul de mediu pentru această investiție. „Da, domnule Șoldan, și în toate acestea regăsim implicarea nemijlocită a domnului Gheorghe Flutur. A prevăzut cu mâna lui, aș putea spune, în programul de Guvernare PNL-PSD tronsonul de autostradă <uitat>, iar apoi, prin demersurile care au putut fi făcute, iată că este asigurată finanțare prin fonduri europene”, a arătat vicepreședintele CJ Suceava, el adăugând că „am fost și eu de foarte tânăr în politică, și mă întrebam cine oare vă face aceste texte de atac, căci nu par a vă aduce voturile populației. Am convingerea că populația județului Suceava nu va da voturile cuiva doar pentru niște poze pe care le face în birouri cu lideri de la Centru”.

Niculai Barbă a continuat, spunând că și la centura orașului Gura Humorului, care este pe un drum național atribut ministrului PSD al Transporturilor, președintele CJ Suceava a fost cel care a avut inițiativa ca instituția pe care o conduce să întocmească documentația necesară începerii investiției, în momentul de față se așteaptă Hotărârea de Guvern cu aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru a se scoate la licitație. Niculai Barbă a mai spus că și la cazinoul de la Vatra Dornei, Gheorghe Flutur s-a implicat din momentul când acest edificiu era mai aproape de o ruină, fiind mereu aproape de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților pentru finalizarea lucrărilor. Barbă a spus că și pentru dezvoltarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava Gheorghe Flutur a avut o contribuție esențială, în condițiile în care din 2016 și până în prezent numărul pasagerilor a crescut de 17 ori.

În final, el i-a transmis lui Gheorghe Șoldan că toate acuzațiile la adresa lui Gheorghe Flutur au fost penibile. „Considerați, mă tem, că astfel de atacuri o să vă aducă voturi? Vă considerați a fi, astfel, cumva, <salvatorul> Sucevei? Eu cred că oamenii nu pot fi derutați cu declarații demagogice și că rezolvarea problemelor județului nu ține jocul hazardului. Pentru oameni cred că e bine să vorbească faptele pe care le faci, nu zâmbetul sau strângerile de mână din poze. Apropo, domnule Șoldan, mâine se mai semnează la București un contract pentru județul Suceava. Pregătit? Cu tot ce trebuie?”, a încheiat Niculai Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculai Barbă califică drept penibile atacurile deputatului PSD Șoldan la adresa lui Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Niculai Barbă califică drept penibile atacurile deputatului PSD Șoldan la adresa lui Gheorghe Flutur5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei