sâmbătă, 23 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 224 (8448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan vrea cât mai mulți tineri pe listele electorale la alegerile de anul viitor

Duminică, 24 Septembrie 2023 (16:16:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene de Tineret a PSD Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a declarat că își dorește cât mai mulți tineri pe listele electorale la alegerile care vor avea loc anul viitor. Prezent la ședința de alegeri a conducerii tinerilor social democrați din municipiul Rădăuți, Gheorghe Șoldan le-a vorbit acestora despre cum poate fi oprită plecarea tinerilor din țară după terminarea liceului sau a facultății. „Sunt tineri care chiar dacă au și două facultăți nu găsesc locuri de muncă corespunzătoare calificării lor. E o provocare despre care le-am vorbit celor aproape 80 de tineri prezenți la alegerile organizației de tineret din cadrul PSD Rădăuți. Le-am vorbit tinerilor despre faptul că e nevoie de implicare, a cât mai multora dintre ei, pentru a reuși să schimbăm inclusiv clasa politică”, a spus Gheorghe Șoldan. El a subliniat faptul că în 2024 i-ar plăcea să vadă cât mai mulți tineri pe listele electorale, pentru că efervescența acestora, alături de experiența seniorilor din politică, pot schimba mentalități și găsi soluții pentru a opri exodul celei mai importante resurse a României, tinerii.

„M-am bucurat să văd zeci de tineri care sunt alături de Traian Andronachi pentru a câștiga funcția de primar al municipiului Rădăuți în 2024”, a mai spus deputatul PSD de Suceava.

El a adăugat că noul președinte al Organizației de Tineret PSD Rădăuți este Ana-Maria Diaconescu, în vârstă de 22 de ani. Aceasta a absolvit anul acesta Facultatea de Administrare a Afacerilor (româno-engleză) din cadrul Academiei de Studii Economice București.

„Îi doresc ei, cât și echipei pe care și-a format-o, mult succes și îi asigur că au sprijinul meu în toate activitățile pe care le vor organiza pentru tineri. În 2024 e nevoie ca vocea tinerilor să fie auzită”, a încheiat Gheorghe Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Gheorghe Șoldan vrea cât mai mulți tineri pe listele electorale la alegerile de anul viitor.
 Vizualizări articol: 1476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PSD Gheorghe Șoldan vrea cât mai mulți tineri pe listele electorale la alegerile de anul viitor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei