Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 224 (8448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Elisabeta Lipa rupe lanțul tăcerii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri, în așteptarea meciurilor de cupe europene pe care le transmite o televiziune presupusă a fi de sport, devenită însăun deversor de sitcom-uri vechi și de fel de fel de seriale cu căutători de aur ori cu salvatori rutieri, PRO Arena, ai cărei foști comentatori de sport au devenit mai degrabă actori de stand-up comedy după ce le iese pe guri, am nimerit la Digi Sport peste o chestie care părea o ședință, o dezbatere, o conferință de presă, habar n-am ce, în care doamna Elisabeta Lipa, unul din legendarii sportivi români, deținătoare a 5 medalii olimpice de aur (și zeci de altele la toate competițiile majore) se răstea la niște oameni de prin lumea handbalului. Am înțeles finalmente că era un fel de bilanț dublat de o atenționare din partea doamnei Lipa, prezentăîn calitate de Președintă a Agenției Naționale pentru Sport, unde îi chemase pe șefii handbalului românesc în legătură cu problemele legate de finanțarea acestui sport din fonduri guvernamentale. Și de nerespectarea la nivel de cluburi a ordinului prin care echipele sunt obligate să aibă în loturi cel puțin 40% sportivi români. E pentru prima oară când un oficial român spune răspicat: "Voi face o analiză la sânge a handbalului românesc. Știți câte lucruri ascundeți. Nu știu care este motivul pentru care faceți acest lucru!". Dincolo de amenințarea cu tăierea totală a finanțării ori de subfinantarea generalizată a sportului, doamna Lipa a avut tăria de a se lua de piept cu profitorii din handbal, în fond niște trântori care mimează muncași care-și trag foloase realmente nesimțite. Cu performanțe, de ani buni, zero! Sărut mâna, doamna Lipa, așteptăm să vedem sânge curgând!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elisabeta Lipa rupe lanțul tăcerii.
 Vizualizări articol: 887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Elisabeta Lipa rupe lanțul tăcerii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei